دیشب بعد از چند وقت که رمز گوشیشو پیدا کردم رفتم تو تلگرامش یه عالمه چتای افتضاح پیدا کردم طرف عکس پروفایلش دختر بود ولی اسم کاربریش پسر بود ولی چتاشون یجوری بود انگار که اون زن بود یه عالمه عکس و فیلم ناجور فرستاده بود براش شوهرم یجا بهش گفته بود شماره کارت بده 200بریزم یجاهم عکس منو فرستاده بود واای انقد حالم بد شد اونور پیش مامانش بود داشتن حرف میزدن یهو اومد گوشیو دستم دید اول ترسید بعد دادو بیداد کرد که بیخود کردی به گوشیم دست زدی الانم خودش روش زیاده قهر کرده میگه پسر بود نمیدونم چیوباور کنم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/