2777
2789
اخه بچه بدون مادر...... خودشم خیلی جوونه 34 سال فک نکنم باشه.ده ساله همسایه مامانم ایناست تو یه اپارتمان هستن.رفتو امد نسبی داشتیم باهاش خیلی مهربون خوشرو خوشگل وای اینقدر زیبا هست که نگو یه پسر چهار پنج ساله هم داره.دیروز داشت میرفت محل کارش....کارمند دانشگاه هست یه ماشین بهش میزنه و کلی شکستگی داره بردنش اتاق عمل ورم مغزش خوابیده اما ضریب هوشیش چهار هست.انشالله ک بهوش بیاد و سلامتیشو بدست بیاره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

4 یه کم خوب نیست دعا میکنم ایشالله هر چه زودتر خوب شه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بهانه اصلا از فکرش بیرون نمیرم همش به پسرش فکر میکنم اخه دچار برق گرفتگی شده بود و خیلی درگیر بودن شکمشو باز کرده بودن شصت بچه رو بخیه کردن داخل شکم بچه .تا دستش خشک نشه و .....
تازه پسرش خوب شده بود خدارو شکر
هوشیاری 4 خیلی کمه متاسفانه. خدا به بچش و به جوونیش رحم کنه.
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.