2777
2789
عنوان

تولد خواهریمع/

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 304 پست
@dokhtareporteqali     @donia87سابق    

ای جونم تولدش مبارک باشه

@nafasبلای۲  

آذر ماهی عزیزم
مهربانی‌های تو
انعکاسی از وجود سراسر مهر و محبت توست
من قدردان این هدیه ارزشمند الهی هستم و از صمیم قلب از تو سپاسگزارم.

دختر متولد ماه آذر
در این بهاری‌ترین روز پاییزی
و در سالروز تولدت
عشق ما را با دنیایی از آرزو‌های زیبا بپذیر
که بضاعت ما اندک است و آرزو‌های زیبایمان برایت بسیار
تولدت مبارک‌ ای ته تغاری فصل پاییز!

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🌻🍊🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🌹🌹🌹😘😘😘💋💋💋

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پریروز😂۱۲

مبارکش باشع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
زهرماااااار صبح پاشدم ۲۶۰ تا اعلان داشتم

خاک تو سررررت این همههه چیههههه واسا نگا کننن فقطططط/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خاک تو سررررت این همههه چیههههه واسا نگا کننن فقطططط/

خخخ چند تا اعلان داشتی

تازه تاپیک صندلی داغتو میخام لایک کنم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
@nazaniiiin    نازی از تو بزورم شده تاپیک میخوام😂😂😂😂😂

سلااام عزيزم

عه امروز تولدته؟؟❤️❤️❤️

تولدت مبارك خوشگلممم انشالله ١٢٠ ساله باشي و يه عمر با عزت داشته باشي خوشگلم🌹🌹🌹

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خخخ چند تا اعلان داشتی تازه تاپیک صندلی داغتو میخام لایک کنم

توروخداا بسهههههه نکنننن......اینجوریههه؟/

باعشع سوگل عنتر باشع...فقط بچرخ تاا بچرخیم/

@ایسان234     جدی لایکش کردی؟/ باو دهنتتت الی عشقی ک    /

😒😒😒😒😒😒😒

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
سلااام عزيزم عه امروز تولدته؟؟❤️❤️❤️ تولدت مبارك خوشگلممم انشالله ١٢٠ ساله باشي و يه عمر با عزت دا ...

سلام نفسم اره😍😍مرسی خواهری راستی اینجوری قبول نیییییییییس تاپیک میخوام😂😂😂بعدش قفل کن

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352
😒😒😒😒😒😒😒

منو سابید ایسان..این کاپ کیک عنترررر هی داره میلایکههههه/

منو سابید ایسان..این کاپ کیک عنترررر هی داره میلایکههههه/

جقته.

نامردا چند نفر ب یک نفر😒😒😒

الهه کاپ کیک نازنین نفس نگار مهتاب   ===ایسان😏

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

@ایسان234 حیییییف ک کم تاپیک داشتی😒😒😒

@______negar______ حالا فعلا اینا رو داشته باش. تا ادامش

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
سلام نفسم اره😍😍مرسی خواهری راستی اینجوری قبول نیییییییییس تاپیک میخوام😂😂😂بعدش قفل کن

تو امروز همه رو سرویس کردیا🤐🤐🤐😂😂😂میخوای نی نی یارم برات تاپیک بزنه😂😂😂😒

باشه عشقم الان برات ميزنممم❤️❤️❤️❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤