2777
2789
عنوان

ای بابا،پس مامانای باتجربه کجان😔

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 27 پست
بچه های من شیشه نگرفتن با قطره چکان بهشون میدادم کوچک بودن چند ماهشه؟؟ اگر شیشه میگیره ولی شیر نمی ...

بیستو پنجم شش ماهش کامل میشه

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  

اگر بازم نخورد نان اچ آ بگیر براش توی تمامی برندهای شیر خشک نان ازهمه خوشمزه تره واکثرا بچه ها قبول میکنن البته آپتامیل اچ آ هم مال همون شرکت تولید کننده ببلاک هست اما باکیفیت بالاتر وداری ایمونو فورتیس که سیستم ایمنی بچه رو بالا میبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم آلرژی داره رفلاکسم داشت.دکترش این شیرخشک رو تجویز کرده  چون دیگه باید برگردم سرکارم

برای رفلاکس ببلاک AR بهتره 

نیازی ب قندم نیس چون قند یا شکر بیشترش میکنه رفلاکسشو 

من پسرم بار اولی ک خورد دیگه ازشیرم نخورد 

فقط زیاد گشنه موند نزدیک پنج ساعت تلاش کردم ک‌شیرخودمو ندم اخرم موفق شدم فقط دوشب بهونه میگرفت دید هیچی شاملش نمیشه بیخیال شد😶😉

اگر بازم نخورد نان اچ آ بگیر براش توی تمامی برندهای شیر خشک نان ازهمه خوشمزه تره واکثرا بچه ها قبول ...

اخه خیلی حساسه.بچم قبلا بخاطر آلرژی بستری شده.حتما باید دکترش بگه نمیتونم سرخود عوض کنم.

طفلک بچم دلم میخاد براش گریه کنم

برای رفلاکس ببلاک AR بهتره  نیازی ب قندم نیس چون قند یا شکر بیشترش میکنه رفلاکسشو  من پس ...

من نمیخام شیرخودمو نخوره.فقط صب تا ظهرکه نیستم اینو بخوره

بیستو پنجم شش ماهش کامل میشه

خوب پس غذای کمکی بهش بده 

بعضی بچه ها شیشه نمیخورن منم دوماه با قطره چکان دادم و دیگه فایده نداشت ندادم

وقتی خونه ای شیر خودت بده وقتی نیستی غذای کمکی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خوب پس غذای کمکی بهش بده  بعضی بچه ها شیشه نمیخورن منم دوماه با قطره چکان دادم و دیگه فایده ند ...

خیلی نگران شدم.شوهرم میگه نرو سرکار.اما خب از نظر مالی فعلا مجبورم برم

مطمینا باش زده میشه  یا از شیرخشک یا ازشیرخودت

من عاشق شیر دادن به بچم هستم.اگر نخوره دیونه میشم.اگر قرار باشه دیگه شیر منو نخوره شده دیگه سرکار نرم نمیرم میمونم به بچم شیر میدم.

نزدیک ۵ ماهه تو رژیمم کلی مکافات کشیدم که بچم شیرخودمو بخوره و مجبورنشم ترکش بدم