2777
2789
عنوان

خانمهایی که سزارین شدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 53 پست

کلا سز یا طبیعیو ۷ روز تا ۱۰روز بعدش باید بری برای چکاب بخیه چیزی نیس اگه هم خدای نکرده عفونت باسه قرص میده ب جاریم ی اسپری داده بود خوب شد ماله من ی عمله دیگه بود انگار باز مونده بود ی دونش با ابوصابون بچه روزی یکی دوبار شستم  بسته شد  شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو طرفمه عزیزم و بخیه هام جذبی

پس خیلی درد داری من داغون بودم یکم تحمل کن دو سه روز دیگه خوب میشی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عزیزم شما گیلانی؟؟؟کجا زایمان کردی سز اختیاری بودی

سلام عزیزم بله.بیمارستان توتونکاران رشت اره خودم خواستم.از کجا فهمیدی گیلانی ام😯

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
تو تا پیکت ی لحظه دیدم توتونکاران خوبه؟؟؟دکترت کی بود هزینش چقد شد 

بیمارستانش خیلی قدیمی و کم امکاناته 4نفر تو ی اتاق بودیم مثلا دستشویی قدیمی و کثیف ولی چون سزارین میخواستم و اونجا قیمتش نسبت ب جاهای دیگه بهتر بود رفتم دکترم فامیلی رو هم بهم پیشنهاد داد ولی اونجا هزینش بالاتر بود در کل من راضی بودم ی روز ک هزار روز نمیشه.5تومن کلا تموم شد با دفترچه تامین اجتمائی(از گل و شیرینی و شکم بند و دارو و دکتر بیهوشی و آزمایش هاو....)دکتر فائقه صیاد نصیری تو آستانه

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕