2777
2789

گلم فقط من میدونم استرس لکه رو زیاد میکنه.. حالا مطمنی لک بوده شاید جاییت زخم بوده... استرس نداشته باش❤️

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
گلم فقط من میدونم استرس لکه رو زیاد میکنه.. حالا مطمنی لک بوده شاید جاییت زخم بوده... استرس نداشته ب ...

ن مطمئنم  

دوقلوهستن

دعا کن برام❤

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن مطمئنم   دوقلوهستن دعا کن برام❤

ای جانممممم 2قلووووو😍😍😍😍

انشاالله ک چیزی نیست عزیزم... 

سعی کن استراحت کنی.. 

برای منم دعا کن خدا این ماه بهم 2قلو بده😁

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
ای جانممممم 2قلووووو😍😍😍😍 انشاالله ک چیزی نیست عزیزم...  سعی کن استراحت کنی..  برای ...

ان شاالله عزیزم

نینی صحیح و سالم ان شاالله

یکی به منم بگه زیر دلم تیر میکشه امروز باید پریود بشم میام عطسه کنم یا خم بشم بدتر میشه

درد تخمدانه

نگران نباش استراحت مطلق باش امروز فقط مایعات مصرف کن ،اگه تکرار شد لکه قهوه ای یه سونوگرافی برو حتما

چشم

مرسی❤