2777
2789
عنوان

مشکل منو .....

231 بازدید | 32 پست

سلام.

فکر کنم سه هفته ای نیسه ندیدمش. نامزدمو میگم.

خیلی باهام بد رفتار میکنه. زنگ میزنم فطع میکنه. یا گوشیش رو خاموش میکنه.

هر چی میگم هیچی نمیگه.

به نظرتون بگم برم پیشش؟! 

یا مشکل از ااین نیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی قطع میکنه ینی نمیخادت گور‌پدر قبلیا سلامتی بعدیا نامزد جدید پیدا کن

نه بخدا بهش گفتم بیا بهم بزنیم بهتر از اینکه از لین جلوتر بریم و بعد به طلاق بکسه. 

نوشته تو جرئت داری برو یا بگو میخوای بهم بزنی  

همینکه نمیشینه و حرفاتو گوش نمیده تا بعدش تصمیم بگیره یعنی ادم بی منطقیه و در اینده هم همین میمونه پس تصمیمتو درباره زندگیت بگیر

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
نه بخدا بهش گفتم بیا بهم بزنیم بهتر از اینکه از لین جلوتر بریم و بعد به طلاق بکسه.  نوشته تو ج ...

مشکل روانی‌داره کسیکه ۳ هفته ادن حسابت نمیکنه بری زیر یه سقف سر هر دعواییمیخاد ۲ ماه قهر کنه

دیگه بهش نزنگ پی‌ام نده

بخادت میاد به علط کردن میوفته

نخاستت هم به درک

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
همینکه نمیشینه و حرفاتو گوش نمیده تا بعدش تصمیم بگیره یعنی ادم بی منطقیه و در اینده هم همین میمونه پ ...

اره عزیزم همه دلشون میخواد بی نقص ترین مرد رو پیدا کنن ولی این دنیای نامرد یه جوری عاشق میکنه یا یه جوری گرفتارت میکنه که به بی راهه میرسی.

منم قبلا ها خیلی ادعا ها واسه ازدواجم داشتم  

یعنی قرار نزارم باهاش؟

ولش کن بابا انقد رو دادی که سوارت شده میگه جرات داری برو فلان کن

وا دادی بدم وا دادی

خودش‌اگه بخادت میاد سراغت

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
اره عزیزم همه دلشون میخواد بی نقص ترین مرد رو پیدا کنن ولی این دنیای نامرد یه جوری عاشق میکنه یا یه ...

امیدوارم هر چه زودتر مشکلاتت حل شه♥♥♥

من خودم مجردم و قصد ازدواج دارم بنظرت چیکار کنم که تصمیم درستی برای ازدواج داشته باشم؟

ممنون میشم کمکم کمی فداتشم

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
امیدوارم هر چه زودتر مشکلاتت حل شه♥♥♥ من خودم مجردم و قصد ازدواج دارم بنظرت چیکار کنم که تصمیم درست ...

فقط اینو بدون همه یه عیبی دارن هیچکی بی نقص نیست دنبال عیب هاش نگرد.

هیچوقت از اول بهش رو نده. من از اول خیلی رو دادم روم سوار شده. تا هرجا لازمه باهاش مدارا کن