2777
2789
عنوان

درد دندون در بارداری

57 بازدید | 11 پست

هفته ۳۷هستم چن روزه دندون درد دارم خیلی رواعصابمه مخصوصا زمان خواب

شما درمان موثری میدونین؟؟

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

فقط دندون پزشکی. اگرم قابل تحمله بعد زایمانت برو دیگه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

فقط شیاف دیکلوفناک من تا آخر بارداریم ازشیاف استفاده میکردم بعد بارداری هم رفتم ترمیم کردم دقیقا زمانی دردمیگیره که شبه یاروز بعدش هم تعطیلیه 

یادخدا آرامش دهنده قلبهاست خداجونم خودت رو ازمن نگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط شیاف دیکلوفناک من تا آخر بارداریم ازشیاف استفاده میکردم بعد بارداری هم رفتم ترمیم کردم دقیقا زما ...

ینی ضرر شیاف از استامینفون ساده کم تره؟؟

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
ینی ضرر شیاف از استامینفون ساده کم تره؟؟

تجویز پزشکم بود آره کمتره الان بیمارستان هم استامینوفنومسکن های دیگه نمیده برای تسکین درد شیاف تجویز میکنن

تجویز پزشکم بود آره کمتره الان بیمارستان هم استامینوفنومسکن های دیگه نمیده برای تسکین درد شیاف تجویز ...

استامینوفن به کلیه ها آسیب میرسونه سعی کن مصرف نکنی

دندون درد ک درد بی درمان شده برا من. تازه ناخن شصت پام هم ب صورت عرضی تو گوشت رشد میکنه ک اشکمو در میاره. دیگعه رفلاکس معده و مشکل شدید سیاتیک و...  بماند

ی سوال داشتم از شما چون تیکر بارداریتون نزدیک منه میخوام بدونم شما هم پهلو سمت چپ دقیقا جای گودی پهلو درد و گرفتگی دارین؟ بعضی وقتها نفسم از دردش بالا نمیاد.

برا زایمان استرس نداری؟؟؟؟ 

💔Ί Ħฮŧє Ǖ✌️ Ί ℓơvє U 💔I hate that I love u
دندون درد ک درد بی درمان شده برا من. تازه ناخن شصت پام هم ب صورت عرضی تو گوشت رشد میکنه ک اشکمو در م ...

اره والا دیگه بدنمون از هم پاشیده ی جای سالم نمونده😪

ان شاءالله همین یکی بسلامتی ب دنیا بیاد بسمونه😄

ن من درد پهلو ندارم الحمدلله

استرسم بیشتر ب خاطر معاینس چون همه دارن ازش بدمیگن 

دیگه توکل ب خدا

اره والا دیگه بدنمون از هم پاشیده ی جای سالم نمونده😪 ان شاءالله همین یکی بسلامتی ب دنیا بیاد بسمون ...

منم میترسم ولی ی ترسم بابت اینه ک خواهرم لگنش مناسب نبود والا اول ی 20ساعت درد کشید اونم از اول بهش امپول فشار زدن چون اصلا دهانه رحم باز نشده بود و 42 هفته کامل بود. هر چقدر اصرار کردیم ک سزارین بشه گوش نکردن وخوب ک داشته از حال میرفته دکتر زنان شیفت ب زوور از زیر دست ماما ها نجاتش میده.

منم میترسم ک ب همین شکل اذیت بشم. اینجا سزارین اختیاری ممنوعه. 

منم میترسم ولی ی ترسم بابت اینه ک خواهرم لگنش مناسب نبود والا اول ی 20ساعت درد کشید اونم از اول بهش ...

مگه خاهرت معاینه لگن نشده؟؟کدوم شهرید؟بیمارستانش دولتی بوده؟

مگه خاهرت معاینه لگن نشده؟؟کدوم شهرید؟بیمارستانش دولتی بوده؟

شده بود. بجنورد. همه بیمارستاناش دولتیه و همشون تا نمیری سزارین نمیکنن. منم موندم چیکار کنم. 

توکل ب خدا. یعنی میدونستن لگنش مردانه است ولی اصرار میکردن ک طبیعی. 

ب شوهرم میگم دعا کن ک لگنم خوب باشه و ب سلامتی بچه ب دنطا بیاد وگرنه تا ی روز باید درد بکشم بعد ببرنم سزارین.

شما معاینه لگن  کی میری؟؟؟ 

شما هم 12دی وقت زایمانتونه؟؟؟ 

ان شا الله ک ب خوبی زایمان میکنیم و خاطرات خوب بمونه برامون. 

شده بود. بجنورد. همه بیمارستاناش دولتیه و همشون تا نمیری سزارین نمیکنن. منم موندم چیکار کنم.  ...

منم مشهدم عزیزم خداروشکر اینجا بیمارستان خصوصی هس اما دکترم با سزارین اختیاری مخالفه هنوز معاینه لگن نشدم ان شاءالله هفته دیگه 

بله ان تی ب من ۱۲دی تاریخ داده اما دکترم طبق پریود حساب میکنه و میگه ۱۸دی دیگه الله اعلم 

ان شاءالله هممون زایمان راحتی داشته باشیم و همین طور لگن خوب توکل ب خدا