2777
2789
عنوان

کیا الان بخاطر بچشون بیدارن ؟؟؟

182 بازدید | 21 پست

چرا بچتون بیداره چی میکنه؟ چندوقتشه؟ ساعت خوابش چنده ؟؟؟ پسرمن ۵ ماهشه کلا ۶ یا ۷ صبح میخوابه بعضی شبا گریه میکنه بعضی شبام نه . ۱۲ میخوابونم نیم ساعت بعد میشه دوباره ۲ میخوابونم نیم ساعت بعد بیدار میشه وقتیم خوابش میاد فقط جیییییغ میزنه ن رو پا ساکت میشه ن راه میبرم 

خیلی خستم خیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان بچه ام بیداره . مثل بچه ی تو ۵ ماهشه . وقتی خوابش میاد فقط گریه می کنه بعد که خسته شد با شیر خوردن می خوابه. برا همه بی خوابه سخته ولی خب بچه اس تا بیاد خوابش تنظیم بشه طول میکشه

قدر این شب بیداری های مادرانه تو بدون عزیزم من امروز دکتر به همسرم گفته واریکوسل شدید داره اینقدر حالش بده که حد نداره فکر میکنه دنیا به ته رسیده یا مشکلش حل نمیشه من بخاطر بچه ولش میکنم😐

انشالله خدا نی نی تو حفظ کنه عزیزم🥰

خدایا مراقب تو دلیم باش  
قدر این شب بیداری های مادرانه تو بدون عزیزم من امروز دکتر به همسرم گفته واریکوسل شدید داره اینقدر حا ...

مرسی عزیزم . صلاح کار خداست ناامید نشید هیچوقت  اینروزا دیگه ناباروری معنا نداره 

مرسی عزیزم . صلاح کار خداست ناامید نشید هیچوقت  اینروزا دیگه ناباروری معنا نداره

آره عزیزم میدونم ولی همسرم خیل حال روحیش خرابه بیشتر بخاطر اون ناراحتم حس میکنم غرور و مردونگیش له شده

خدایا مراقب تو دلیم باش  
من فک میکردم دیگه تاالان باید درست میشد 

منم همینطور خیلیا بهم میگن خودت خوابش رو تنظیم باید کنی والا هر کاری کردم تا الان که نشده خب بچه اس خیلی کوچولوه وقتی روز بخواد بخوابه که من نمی تونم جلوش بگیرم . وقتی خسته میشم به این فکر می کنم که مادرم هم به خاطر من حتما بیخوابی کشیده منم تحمل می کنه تا آن شا الله بچه ام بزرگتر بشه درست میشه خوابش