2777
2789
عنوان

بــہ ڪــاراے خونم نمیرسم ڪمـڪـڪڪڪ

281 بازدید | 16 پست

سلام من یه بچه هشت ماهه دارم و چون خوابش به هم ریختس تا صبح باهاش بیدارم و نمیتونم تو روز کارامو کنم و خوابم و انگار تو خونم بمب ترکیده😳 شوهرمم کمکم نمیکنه و میگه خستم تازه توقع داره در هفته براش کیک و بستنی و دسر و شیریتی و ....درست کنم نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تکه تکه خونه رو تمیز کن یه اتاق یه اتاق مرتب کن 

شست و شو پرده و بزار برای بهمن که نزدیکه عید اگه کوچیک کوچیک کارکنی همیسه مرتب هست و به دلت میشینه من چندساله ازدواج کردم برنامم همینه و انگارخونم تازه عروسه و تازه چیده شده

روزها زیاد نزار بچت بخوابه  تایم خوابش کم کن  شب ها شیرش میدی آروم بدنش ماساژ بده  چراغ ها رو خاموش کن  ببین خوابش چطور تنظیم میشه  یکمم تنبلی بزار کنار هرروز یه حای خونه رو تمیز ومرتب کن 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

شبا تمیز کن

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

عزیزم باید اول خواب بچتو تنظیم کنی، به این صورت که از ۹ ونیم شب خونه رو کم کم تاریک کن وسعی کن سروصدا ها خیلی کم بشه بعد بخوابونش ،هر وقتم بیدار شد فقط شیر بده و بخوابونش، سعی کن با لالایی خوندن عادتش بدی که حتما شیر بخوره وبخوابه،،،، واین کار زمان بره و حداقل یک الی دو ماه طول میکشه تا تنظیم بشه ،،،، الان الویت خودتون ونی نی گلتون هست ،کارهای خونه هم کم کم انجام بده ولی خودتو خسته نکن تا انرژی داشته باشی برای رسیدن به بچه ات 🌷🌷

ما ملت امام حسینیم💚💚

مثلا ساعات بیداری که حوصله داره پیش پدرش میکنه یا خودش تو جاش بازی میکنه حموم دستشویی و دستشویی رونظافت کن یبار ببرش اتاق خواب برترش کنارت باهاش صحبت کن براش شعر بخون آروم آروم اتاق و مرتب کن دستما بکش  یبار آشپزخونه همینطور کم کم کاراتو کن اگر شوهر تم آها کمک هست مثلا نظافت سرویس بهداشتی طی کشید سلام یگا اینارو بسپار بهش 

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

تی کشیدن سرامیکا منظورم بود