2777
2789
عنوان

شوهرمو دوست ندارم چکار کنم خودش ولم کنه بره

| مشاهده متن کامل بحث + 20340 بازدید | 117 پست
بدیهاش چی؟ بگو شاید تونستیم کمک کنیم

یکی اینکه بااینکه پولداره منو آورده خونه مادر شوهرم طبقه بالا دوم اینکه خیلی عصبیه نمیشه حرف زد باهاش سوم اینکه بسیار شکاک بود الان بهتر شده چهارم اینکه زیاد فحش میده ادب نداره تو جمع فامیلای ما خوبه کمی ولی اکثرا اینحوره بعدم هممممشش‌سرکاره یا خوابه اگه بیدار بمونه فقط واسه رابطه بعدش میخوابه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عین شمام دقیق عین خودت آرزوم خوشبختیشه ولی کنار کسی دیگه

میدونی ما زنها مهربونیم دلمون نمیاد . حالا اگر مرد بودیم هزار بار رفته بودیم😁 تکلیفتو روشن کن یا جدا شو یا دوستش داشته باش اگر نه سنت که بالا بره پشبمون میشی که اینجوری ادامه دادی. 

من اگر جدا شم ازدواج نمیکنم.  ولی میرم دنبال چیزی که دوست دارم.  خیلی شوهرم بی مهر و محبته. بی غیرته فقط ازم پول میخواد منم دیگه ازش حالم بهم میخوره.     

رفتم پیش روانشناس دور از جون شما خر نفهمی بود کمک نکرد ک هیچ حالمو بدتر کرد بعدم کفت نیا چون شوهرم ن ...

خب برو جایی دیگه ،چه اخلاقیش رودوست نداری فکر میکنی همه ماشوهرامون بی عیب ونقص هستن داریم باهاشون زندگی میکنیم به قول مامانم شوهر لنگه کفش نیست که هروقت نخواستی عوضش کنی

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
درکت نمیکنم..یه زمانی عاشق بودی حالا نیسی..چرا جاتو جداکردی..خودتون یکاری میکنید که سرد شید..نکنید خ ...

واقعا حیف عشق،ک معلوم نیس چطور میشه ک ازبین میره

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
یکی اینکه بااینکه پولداره منو آورده خونه مادر شوهرم طبقه بالا دوم اینکه خیلی عصبیه نمیشه حرف زد باها ...

عزیزم همه اینها راه حل دارن؛میتونی توی نت سرچ کنی اما اگه اصولی‌تر بخوای باید بری مشاور

ولی اگه مسائلی مثل قیافه و ... باشه اون موقع حل نمیشه

این چیزا قابل حله

مامان آراد و ماهان😍
میدونی ما زنها مهربونیم دلمون نمیاد . حالا اگر مرد بودیم هزار بار رفته بودیم😁 تکلیفتو روشن کن یا جد ...

نمیتونم جدا شم دلش بشکنه بعدم طلاق نمیده حرفشو میزنم میگه تهدید می‌کنه 

دقیقا آدمی ک وجدان داشته باشه هیچوقت نمیره تو زندگیه ی زن متاهل و برعکس،حتما ی آدم پست و بی وجدانه

بعد فکر کن به خاطره همچین آدم کثیفی زندگی رو واسه خودت وشوهرت خراب کنی. من خودم باشم شوهرم هرچقدر هم بد باشه، میزنم تو دهن طرف. اصلا غیرتم قبول نمیکنه. موندم تو کار بعضیا

هر گاه حاکمان دروغ بگویند، باران بند می آید و هرگاه سلطان ستم کند دولت سست و بی اعتبار می شود..امام رضا (ع) امالی شیخ مفید ص ۳۱۰

درکت نمیکنم..یه زمانی عاشق بودی حالا نیسی..چرا جاتو جداکردی..خودتون یکاری میکنید که سرد شید..نکنید خ ...

نه اون منو نمیخواست فقط ازم پول میگرفت . ازم خونه گرفت . منم دوستش داشتم. داشتم عذاب میکشیدم. بهم محبت نمیکرد. من باید چه کار میکردم؟  راهی نداشتم. الان یه حس ارامشی دارم. درسته دیگه عشقی ندارم ولی ارومم

عزیزم همه اینها راه حل دارن؛میتونی توی نت سرچ کنی اما اگه اصولی‌تر بخوای باید بری مشاور ولی اگه مسا ...

درست میگی راه حل دارن ولی ادم‌باید‌ عاشق باشه تا بتونه درست کنه طرفشو‌ البته من خیلی آرومم اصلا بهش بی احترامی نکردم محبت دارم خانواده ام به شدت بهش احترام میزارن واسه این چیزا میگه نمیزارم بری