2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر بهم توجه میکنه کمرم ماساژ میده واینا

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 

من.بهش گفتم از فلان موقع بهم گیر نده سگ میشم و پریودیم خودم.حالم عادیه و ارومم اما تموم عصبانیتمو و نق نق هامو اونموقع سرش خالی میکنم میگم دستع خودم نیست😂😂😂😂 اونم هوامو بیشتر داره...حالا من خودم حالم خوبه ها فیلم میام بیشتر و سیرداغ شو زیاد میکنم..ای نق میزنم و جیغ😂😂😂😜

🤣🤣🤣

😁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

حالا من هر وقت عصبانی میشم شوهرم میپرسه تاریخ پریودت کی هست

فکر میکنه از ده روز قبل اعصاب خوردیم به خاطر پریوده

همیشه میگه مگه بقیه پریود نمیشن چرا اینجوری نمیکنن

منم میگم خبر نداری خواهرات چه سگی میشن

ندیدی نمیدونی

حالا خودمم ندیدما ولی میگم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

من بابام یه آفت بزنه دهنش همه باید باهاش همدردی کنن بعد منومامانم پریود شیم میگه حالا یه ذره شکمتون ...

خخخخخ

خودش پریود نشده نمیدونه😂

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
نه 🤣یا سرش درد بکنه میگه وای سرم دردگرفته یبار حرصم گرفت گفتم خوب شد دخترنشدی

خخخخ😂🤣😂🤣خوب گفتی🤣🤣🤣اخخخخ.

عوضش بابای من اخ نمیگه.کلکسیون درده.خیلی درد میکشه.هیچی نمیگه

خخخخ😂🤣😂🤣خوب گفتی🤣🤣🤣اخخخخ. عوضش بابای من اخ نمیگه.کلکسیون درده.خیلی درد میکشه.هیچی نمیگه

تحملش بالاهستا ولی حس میکنم اغراق میکنه یکم🤣🤣🤣قربونش برم اشکال نداره بزار فکرکنه دردنداریم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
تحملش بالاهستا ولی حس میکنم اغراق میکنه یکم🤣🤣🤣قربونش برم اشکال نداره بزار فکرکنه دردنداریم

خخخخ

اسی زشت نیست من الان ب این تایپیک رسیدم؟☹️😅

اون موقعا خواننده خاموش بودم🙄از جو سایت خیلی بدم میومد واسه عضو شدن ، ولی تایپیک پربازدیدا رو دنبال میکردم همیشه ، تایپیک شمارم اتفاقی دیدم😁

بگم؟

اره هوامو داره خیلی ، فقط مشکلش اینه حس میکنه من چون اینجوریم دیگه اونی ک تاالان باهاش زندگی میکردم نیستم😕هرچی پیش میاد میگه بذار تموم بشه بذار آروم بشی بعد حرف میزنیم😒انگار ک عقلمو از دست میدم تو اون دوران😂 نمیدونم چی فکر میکنه پیش خودش ولی خب خیلی وحشی میشم پاچه میگیرم و دست خودم نیست ، دردمم زیاده همیشه کارم میکشه به سرم🤕

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است