بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت
من.بهش گفتم از فلان موقع بهم گیر نده سگ میشم و پریودیم خودم.حالم عادیه و ارومم اما تموم عصبانیتمو و نق نق هامو اونموقع سرش خالی میکنم میگم دستع خودم نیست😂😂😂😂 اونم هوامو بیشتر داره...حالا من خودم حالم خوبه ها فیلم میام بیشتر و سیرداغ شو زیاد میکنم..ای نق میزنم و جیغ😂😂😂😜
اون موقعا خواننده خاموش بودم🙄از جو سایت خیلی بدم میومد واسه عضو شدن ، ولی تایپیک پربازدیدا رو دنبال میکردم همیشه ، تایپیک شمارم اتفاقی دیدم😁
بگم؟
اره هوامو داره خیلی ، فقط مشکلش اینه حس میکنه من چون اینجوریم دیگه اونی ک تاالان باهاش زندگی میکردم نیستم😕هرچی پیش میاد میگه بذار تموم بشه بذار آروم بشی بعد حرف میزنیم😒انگار ک عقلمو از دست میدم تو اون دوران😂 نمیدونم چی فکر میکنه پیش خودش ولی خب خیلی وحشی میشم پاچه میگیرم و دست خودم نیست ، دردمم زیاده همیشه کارم میکشه به سرم🤕
ز همه دست کشیدم که تو باشی همهام!وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است