2777
2789

من ذخیره تخمدانم خیلی کم بود پریودم قطع شده چندین ساله و همسرم هم اسپرمش حرکتش یکم کم بود و شکل نافرم داشت و رفتیم با تخمک اهدایی ای وی اف کنیم،دو هفته از انتقال جنین های سه روزم گذشتع ازمایش خون دادم عددش پنج دهم بود،فکر میکردم چسبیدن و موندن چرا نموندن و اینکه دکترم گفت یکی روز ۱۴ ازمایش بدم و یکی روز ۱۶ انتقال،روز ۱۴ این عدد کم شد و منفیه به نظرتون لزوم داره پس فردا دوباره ازمایش بدم؟؟؟؟

سلام عزیزم ناراحت نباش به امیدخدا که دفعه بعد جواب مثبت میگیری.چندتاجنین فریز داری؟منم باید اهدایی بگیرم اما فعلا ازپس هزینه هاش برنمیام .میشه بگی پیش کدوم دکتررفتی وکدوم بیمارستان کاراتو انجام دادی؟واینکه چقدر هزینه کردی؟

سلام عزیزم ناراحت نباش به امیدخدا که دفعه بعد جواب مثبت میگیری.چندتاجنین فریز داری؟منم باید اهدایی ب ...

سلام عزیزم واسه من منفی شد و داروهارو دیگه قطع کردم،اینقدر ناراحتم ک نگو واقعا ای وی اف یک ریسکه،من پیش دکتر فرزانه چوبساز و توی بیمارستان گاندی ای وی اف شدم،حدود ۱۸ تومن پول تخمک و واسطه و ای وی افم شد و پول ویزست و سونو و ازمایش های مختلف و رفت و امد و اینام حدود چهار پنج میلیونی شد،ایشالا خیره واست گلم،من جنین دارم ولی فکر کنم دو تا ضعیف باشن اگر ضعیف باشن باید دوباره اهدا کننده بگیرم،همینام با قرض جلو رفتم فکر نکنم دیگع بتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم واسه من منفی شد و داروهارو دیگه قطع کردم،اینقدر ناراحتم ک نگو واقعا ای وی اف یک ریسکه،من ...

به امیدخدابا همون دوتا جنین مامان میشی امیدتو ازدست نده.کاملا درکت میکنم خیلی شرایط سخت وتلخیه ولی میگذره باید قوی باشی وامیدوار به لطف خدا.ای کاش یه اهداکننده بهتر برات میزاشتن

به امیدخدابا همون دوتا جنین مامان میشی امیدتو ازدست نده.کاملا درکت میکنم خیلی شرایط سخت وتلخیه ولی م ...

اره متاسفانه اهدا کنندم خوب یا دارو نخورد یا قبلا اهدا داشت یا وسط سیکل دارو خورد،من ک راضی نیستم اگر سرم رو کلاه گزاشت کلی پول دادم،خیلی ناامیدم ولی توکل بخدا مرسی اجی خوبم

اره متاسفانه اهدا کنندم خوب یا دارو نخورد یا قبلا اهدا داشت یا وسط سیکل دارو خورد،من ک راضی نیستم اگ ...

خودت باید پیدا میکردی اهدا کننده رو ؟ 

یا از بانک تخمک میگرفتی؟

اگه خدابخواد میشه فقط باید صبور باشیم وتلاش کنیم

اره والا سنم بالا میره دیگه نمیتونم برم از ‌طرفی خیلی گرونیه و اینکه رفت و امد سخته ،چی بگم حتما خدا نخواست واسم😢