2777
2789
عنوان

**کمک به نویسنده بی‌نوا**

56 بازدید | 9 پست

من یه نویسنده ام. به زودی دو تا رمانم تموم میشه و منتشرش میکنم. میخوام یه رمان جنایی عاشقانه شروع کنم. میشه لطفا از تجربه ها و صحنه های عاشقانه زندگیتون اگه دوست داشتین بگید من استفاده کنم؟ مررررسی  

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 

مثلا؟😐

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا؟😐

مثلا یه حرفای خاص عاشقانه که به همسرتون زدید یا یه شوخی های باحالتون یا مثلا خاطرات جالبتون

منم داستان نوشتم میشه بگید چطوری منتشر میکنید

توی گوگل بزنید انجمن یک رمان. عضو سایت بشید و راهنمای تایپ رمان براتون ارسال میشه. میتونید رمان و داستانتون رو منتشر کنین بعد از اتمام میره دست ناشر اگه تایید شه چاپ میشه اگه نه میره روی سایت به صورت مجازی اگرم خیلی خوب باشه و ناشر چاپ نکنه پولی میره روی سایت و بقیه رمانتون رو میخرن و یه سهمی به شما میرسه

یعنی خوشم میاد هیچ کسی خاطره عاشقونه نداره همه همش میان میگن شوهرم منو زد شوهرم بچه رو زد شوهرم فحشم داد شوهرم بیرونم کرد از خونه و...

:// چرا آخه؟! مشکل اینه من و شوهرم زیاد احساساتی نیستیم که از زندگی خودمون ایده بگیرم. ما فقط 24 ساعته یا داریم به سوتی های هم میخندیم یا بازی میکنیم و فیلم میبینیم. یه وقتاییم میریم زنگ همسایه ها رو میزنیم و الفرار