2777
2789

ناخن شوهرم گفتم که از جا کنده شده بود با کلی رسیدگی اینها اینجوری شده یکم زرده و درد میکنه چیکار کنم توروخدا کمکم کنین هرکار میکنم دکتر نمیره خیلی لجبازه این عفونته 😥😢😭

لطفا از ته قلب های پاکتون برام دعا کنید دوقلو باردار بشم 😔🥺♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دخترمنم داره ناخنش از جاش جدامیشه دختر بزرگم لاک زده انگشت خواهرکوچیکش وعفونت کرده والان داره جد ...

واقعا...وای دخترا من همیشه میزنن بزرگه کله ناخونا دخار کوچیکما با دورش میماله😰

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
وای دخترمنم داره ناخنش از جاش جدامیشه دختر بزرگم لاک زده انگشت خواهرکوچیکش وعفونت کرده والان داره جد ...

منم هیچوقت برادخترم نزدم، دوسالشه، یبار دخترعموش براش زد، بهش گفتم مامانی اینا دستتاتو کثیف کرده پاکش کنم؟ نشست قشششنگ براش پاک کردم،چون یباردکتربردم ازش پرسیدم گفت واقعا مضره لاک برا بچها

لایک نکن، اعلاناتم پره🤕🥴، براعکسا تگم کنین🤩🥰

وااایی خیلی بده بخدا خدا کمک کنه الان زرد شده یعنی عفونت کرده 😭😭من چیکار کنم

نه نذار بزنه دکتره گفت تاحالا چندتا بچه اومدن این بلا سرشون اومده

وای لاکاشا حالا تا خوابن برم بردارم بندازم بره....ممنون که گفتی

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
اگه زرده احتمالا قارچه ناخن خواهرمم یهو زردشدبعدازچن وقت افتاد دکتر رفت گفت قارچه

نه ماله شوهرم میخواست موتورو از جک ورداره دستش به زیر صندلی گیر کرده کله ناخنش کنده شده الان زخمش زرده عکس میفرستم ارسال نمیشه

منم هیچوقت برادخترم نزدم، دوسالشه، یبار دخترعموش براش زد، بهش گفتم مامانی اینا دستتاتو کثیف کرده پاک ...

خدارو شکر که فقط به یه ناخنش زده منم نمیذاشتم رفته بود اتاق دیده بود خواهرش داره لاک میزنه اونم دلش خواسته بود ویکی از ناخناشو لاک زده بود دیدم زیر ناخنش بعد دوروز متورم شده وقرمز بردم دکتر