2777
2789
عنوان

بیاین بگین چرا قدم بلند شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 32 پست
اره متاسفانه،‌حالا راضی ام خداییش 

پ فکر کنم من خیلی قد بلندم  

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میدونم ولی من تقریبا از راهنمایی دیگه قد نکشیدم و حتی دکترم نتونست کمکم کنه، تعجبم از خوشحالیه & ...

نه کلا همه همینن اخرین سنی که به قد اضافه میشه تو بعضیا22توبعضیام25هست

۲۲سالته اینقدر قدت کوتاه الاه ببخشیداا من خواهر زادم ۱۳سالشه ۱۵۸من خودم ۲۳سالمه ۱۷۴

ببخشین مگه قد همراه با سن افزایش داره؟

شما یکی از تخریبگرای ظاهر آدمایی عزیزم😐😐😐

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
ببخشین مگه قد همراه با سن افزایش داره؟ شما یکی از تخریبگرای ظاهر آدمایی عزیزم😐😐😐

اینو گفتم که مثلا بگم منم هم سن سال خودشم

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗

کدوم شهری...من یه دکتر غدد میشناسم که میگن واسه افزایش قد رژیم و ورزش و یه سری ورزش دگ با دستگاهاش میده‌‌‌ نمیدونم چقد حقیقت داره

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین
اینو گفتم که مثلا بگم منم هم سن سال خودشم

اره عزیزم درست میگی، خواهر خودم ۱۳ سالشه ده پانزده سانتی ازم بلند تره و همه فک میکنن من بچه اخری ام 

البته قد کوتاه بیشتر به شخصیتم میخوره، کودک درونم خیلی فعاله 

واقعا هست؟

بله عزیزم 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
۲۲سالته اینقدر قدت کوتاه الاه ببخشیداا من خواهر زادم ۱۳سالشه ۱۵۸من خودم ۲۳سالمه ۱۷۴

ببخشیدا ولی مگه قد آدم دست خودشه

ژنتیکه بیشترش 

منم کوتاهم ولی بلندی و کوتاهی قد دست خود آدم نیست که اینجوری میگی اینقد قدت کوتاهههه!!!

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834