2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین باتجربه ها

80 بازدید | 17 پست

من بابام وشوهرم قهرن

سریه مسائلی بابام شوهرمو ازخونه پرت کرد بیرن

منم نامزدم و بلاتکلیف

عروسیمم بخاطر قهر این دوتا افتاد عقب

سراین مسائل هم حق با بابامه هم شوهرم

الان شوهرمم نمیادخونمون ورابطه نداره وقهره

بابامم گفته اگه نیاد توخونمون منم عروسیت نمیادم واسمتم نمیارم.حالا مادربزرگم شام دعوت کرده این دوتا اشتی کنن

ولی خودشون نمیدونن

بشوهرم گفتم میگه نمیام من 

حالا چجوری راضیش کنم بیاد؟

اخه چرا دهن لقی کردی؟

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هردو نفر باید از اول واسه هم احترام قائل باشن .زندگی ای که اولش اینجوری باشه آخرش رو خدا ختم بخیر کنه.ولی بدون کسی که احترام پدر مادرت رو نگه نداره دو روز دیگه واسه خودتم ارزش قائل نمیشه

نگفتم که قرار اشتی بدنتون میگه کلا نمیخوام بیام

به مادر بزرگت بگو زنگ بزن تاکید کنه و بگه‌من‌به اجترام‌تو زنگ زدم 

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
عزیزم هردو نفر باید از اول واسه هم احترام قائل باشن .زندگی ای که اولش اینجوری باشه آخرش رو خدا ختم ب ...

بی احترامی نکرد بخانوادم

ازاول یکم من بی سیاست بودم و همیشه وسط قرار میگرفتم

ولی ایندفعه وسط واینستادم اینجوری شدن

بابام یکم سلطه طلبه همسرمم مغروره 

اره  چجوری شوهرمو راضی کنم بیاد خونه مادربزرگم؟

از سیاستا و ناز و ادا های زنونه کمک بگیر.بگو من اینجوری دل چرکین میشم اول زندگی.بگو درسته پدرم اشتباه کرد ولی دوست دارم رابطه تون خوب باشه.بگو اگه من با پدر یا مادر تو مشکل داشته باشم تو چه حسی داری صرف نظر از اینکه حق با کدوممون هست؟