2777
2789
عنوان

کسی هست ترکیه زندگی کنه؟

2126 بازدید | 31 پست

من قبل از کرونا پذیرش دانشگاه گرفتم که با پسرم بریم کانادا که خوردیم به کرونا و گفتن باید صبر کنید. منم ترمم دیفر کردم برای بهار. الان پسرم میگه من از کانادا میترسم بریم ترکیه. کلاس ترکیم ثبت نام کردم ولی هیچ انگیزه ای ندارم. حس میکنم عین ایران هست و جای هیچ پیشرفتی نداره مخصوصا واسه پسرم. کسی اونجا مقیم هست که بگه شرایطش چجوره؟ از نطر امنیت، کار، تحصیل و از همه مهمتر ایرانیا رو به عنوان شهروند قبول میکنن؟ مثلا من بخوام اونجا یه شرکت داشته باشم کار میتونم بگیرم؟ 

چراازکانادا ترسید؟؟

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خوبه ولی اب و اینا نداره دیگه یعنی داره اما اشامیدنی نیست البته من زندگی نکردم ولی زیاد رفتم دخترعموهام خونشون اونجاست دختر دخترعموم هم دندانپزشکی میخونه اونجا میگه که خیلی راضیه

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊

چطور پذیرش گرفتین

من میخوام چند سال دیگه برای ارشد اقدام کنم ولی نمیدونم باید چیکار کنم

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی  

ترکیه کلا در حد ایرانه همه چیزش شاید ایران توی یک سری چیزا بهترم باشه .... تازه دانشگاه های ایران باز معتبر ترن توی بین الملل..

ترکیه تنها مزیتی ک نسبت ب ایران داره آزادی توی پوشش و .. است 😐

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
اره خوبه ولی اب و اینا نداره دیگه یعنی داره اما اشامیدنی نیست البته من زندگی نکردم ولی زیاد رفتم دخت ...

اونجا کار هم میکنن؟ هزینه زندگی میدونید ماهی چقدره؟ مثلا استانبول بخوام یه خوابه جای خوب بگیرم با هزیته های دیگه زندگی خودم و پسر 15 ساله

میگه خیلی دور هست. از همه دور میشم. 

خب الان توایرانم ک باشی از همه دوریم..الان بااین وضعیت..

درضمن شما ک برای کاروتحصیل رفتین پس هدفتون پیشرفت هس قوموفامیل میخاین چیکار ب هدفتون متمرکز بشین..

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
چطور پذیرش گرفتین من میخوام چند سال دیگه برای ارشد اقدام کنم ولی نمیدونم باید چیکار کنم

من برای ارشد دوم اقدام کردم. سابقه تدریس دانشگاه داشتم و معدل بالا و مقاله. به استادا ایمیل میزدم قبول میکردن بعد مدارکی که از استاد میگیری رو با یسری مدارک دیگه توی سایت دانشگاه آپلود میکنی پذیرش میگیری