الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
تزریق نخاعی سزارین،یکم عمیقتر از اپیدوراله،زمان بیحسیش بیشتره،ولی منکه نفهمیدم کی تزریق کرد یهو پاهام گرم شد بعدم هیچی نفهمیدم فقط زود تیغ کشید،سوخت،البته پسرم بریچ بود سز اختیاری نبود،ولی الان آرزو میکنم کاش طبیعی زایمان میکردم احساس میکنم یه کار ناتمام دارم،
من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
ن عزیزم اولش شبیه درد پریوده. تاپیک نکاتی برای زایمان طبیعی سوره رو حتما بخون تو رو خدا دعا ک ...
من چهل هفته و سه روزم بود😑
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
ان شاءالله منم تا فروردین برم روز عید هم شد خوبه فقط فروردین باشه😅
الهی فسقلیتو صحیح و سالم بدنیا بیاری قشنگم