2777
2789

سلام من از اسفند ۹۸ رژیم گرفتم و خودم تو خونه ورزش میکنم که تونستم ۶ کیلو توی یه ماه و جدیدا ۱ کیلو دیگه کم کنم. ورزش هوازس قدرتی شکم پهلو کار کردم خلاصه ۹ ماهه ورزش میکنم ولی تاثیر زیادی روی پهلوهام نذاشته قدم ۱۶۸ وزنم ۶۱ دور کمر ۷۰ و دور شکمم ۸۷ هست که شکم ندارم و چون پهلوهام زیاده دور شکمم زیاده. خواهش میکنم اگه کسی میتونه راهنماییم کنه چیکار کنم

امیدم به خداست. خودش حلال تمام مشکلاته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعضی چه چاق چ لاغر کمی پهلو رو دارن

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
برای آب کردن شکم چیکار کنم؟

من همین ورزشای شکم اپلیکیشن گوشی رفتم ولی چون زایمان کردم زیر شکمم شل هست یه مقدار

برای اب کردن پهلوهاتون حلقه عالیه

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
برای آب کردن شکم چیکار کنم؟

حلقه خیییلی مؤثر

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
خب بعضی چه چاق چ لاغر کمی پهلو رو دارن

آره ولی من ۱۷ سانت دور شکمم بیشتر از کمرمه که همش به خاطر پهلوهامه. فک کنم من که کمرم ۷۰ هست دور شکمم دیگه نهایت باید ۸۲ باشه نه ۸۷

من با وزن ۶۸  و همین قد دور کمر و شکمم اینه

آره من واسه همین ناراحتم با این همه ورزش و لاغری هیچی به هیچی. تمام چربی بدنم تو پهلوهامه