2777
2789

دوستان سلام

من در حال اقدامم الان ۸ ماهه تو چند ماه قبلا اصلا کیت نزدم فقط یه شب درمیون رابطه داشتیم الان کیت گرفتم یه آشنام بهم گفته من تا زمانی که کیتم دو خط شد میتونی کلا رابطه نداشته باشی یا دلخواه هر جور دوس دارید رابطه داشته باشید بعد که کیت دو خط شد از روز اولی که دو خط شد تا روز اخرش هرشب بعد دوباره دلخواه که میگه اون بعدش اصلا اثر نداره درسته این ؟اگه نه بگید دقیقش چجوریه

ضمنا من کمی تنبلی تخمدان دارم

فقط اگه میدونید ج بدید 

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

نشانه تخمک گذاری نداری!؟

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خودتو درگیر کیت نکن چون هم استرس میگیری هم  تنبلی تخمدان داری  مشخص نمیشه ک کی آزاد ...

ممنون از جوابت شمام تنبلی داشتی مال من خیلی کمه پریودام نامنظم نامظم نیس یه ریتمی داره که خودم سر درمیارم مثلا میدونم یه ماه سه روز عقب میوفته ماه بعد پنج روز بعد ماه بعد سه یه کم عجیبه ولی همیشه درسته 

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
هروقت دلت خواست اقدام کن وقتی دو خط میشه بیشتر اقدام کن درضمن تا وقتی تنبلی هست بارداری به تعویق میو ...

در حال درمانم واسم دعا کن

ممنون از جوابت شمام تنبلی داشتی مال من خیلی کمه پریودام نامنظم نامظم نیس یه ریتمی داره که خودم سر در ...

اره منم داشتم پریودام منظم بود کاملا ولی تنبلی داشتم یعنی تخمکم بعضی وقتا ۱۴ آزاد میشد بعضی وقتا ۲۰ 😐 سونو ک میدادم مشخص میشد. بخاطر اون میگم درگیر کیت نشو حالا اگ استفاده میکنی بکن ولی اقدامتو محدود نکن ب یکی دو روز خاص

خدایا شکرت❤
اره منم داشتم پریودام منظم بود کاملا ولی تنبلی داشتم یعنی تخمکم بعضی وقتا ۱۴ آزاد میشد بعضی وقتا ۲۰ ...

نرسی عزیزم از جوابت ❤

براتون آیت الکرسی خوندم و صلوات فرسنادم اگر ممکنه شما هم برای حل مشکل من دعا کنید خیلی ممنونم🌹

ممنون عزیزم منم براتون دعا کردم و ایت الکرسب خوندم 

اول اپلیکیشن یک زن نصب کن بعدهم اگر پرولاکتینت بالا نیست پیاز درمانی کن تا تنبلی خوب بشه

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
اول اپلیکیشن یک زن نصب کن بعدهم اگر پرولاکتینت بالا نیست پیاز درمانی کن تا تنبلی خوب بشه

ممنون عزیزم از جوابت عزیزم پرولاکتینم بالاست برای همین برای رفع تنبلی تخمدان (که کمم هست) دوسین میخورم