2777
2789
عنوان

خبرهای خ و ب

| مشاهده متن کامل بحث + 2290 بازدید | 183 پست
جشن دارید برای یلدا؟ 

من فعلا عقد نکردم ولی هرسال برام یلدایی میارن امسال هم برام میارن

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کرونا گرفتم از مادرشوهرم 

اوه اوه از چه کسی هم گرفتی فکر کنم عمدی بهت داده😄😄😄😄😄

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
چیزو ک دوستم لازم داشت و خوشش میومد ولی نمیشد بخره  بهش هدیه دادم 😍 خیلی کیف کرد🌺

اوفففففف عالیه  بهترین خبر بود 

ادم از خوشحالی یکی خیلی خوشحال میشه

کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕
چه خوب برنامه ای هم دارید؟ 

میخوام خودم کیک بپزم و ژله درست کنم شاید ببرم بریم خونه مامانمینا چون شب یلداست

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
هه هه نه مادرشوهرم گرفت شوهرم رفت مریض داری بعدش ماهم گرفتیم

می گی ما یعنی بچت هم گرفت

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘