2777
2789
عنوان

شب یلدا همه تو خونه ها هستین ؟

253 بازدید | 20 پست

دلم برای مادرم تنگ شده امسال اولین سالیه که یلدا از همدیگه دور شدیم نمیتونم برم پیشش 😔

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واا.. خانوادع خودته برو خب مگه چند نفرید؟

مادرم امسال رفتن پیش برادرم سوئد

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
خونه مامانم یک شب میریم خونه مادرشوهرم ی شب ایش

به سلامتی 

هرسال به زور بابام اینا مجبوریم بریم تو جمع .امسال بابام به همه زنگ زد گفت پا نشید بیاید اینجا هااااا کروناس مریضمون میکنید بمونید خونه هاتون🤪😂😂😂

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

آره الان ۸ ساله که ازدواج کردم شب یلدایی همیشه خونه خودمونیم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
هرسال به زور بابام اینا مجبوریم بریم تو جمع .امسال بابام به همه زنگ زد گفت پا نشید بیاید اینجا هاااا ...

😂 دمش گرم 

😂 دمش گرم 

اصلا رک حرفشو میزنه تو صورت آدم😂😂😂😂

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
بله خونه میمونیم اما مامانمم پیشمونه

خوش به حالتون 🥰 دستش و ببوس سایه شون کم نشه