2777
2789

سلام

زیارتی هستم نماینده جنرال بیمه آسیا

کمکی از دستم بربیاد خوشحال میشم در خدمتتون باشم

تاپیک مشاوره بیمه ای بنده به آدرس زیر است

مشاور بیمه ای شما

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما

اخذ کد اقتصادی

اخذ کد اقتصادی در موسسه حقوقی رهام ثبت با کادری مجرب و حرفه ای در امور حقوقی و ثبتی ارائه می گردد. اخذ کد اقتصادی تا سال ۹۹ از طرف واحد عملیات امور مالیاتی برای اشخاص حقیقی و حقوقی که فعالیعت تجاری انجام می‌دادند اختصاص داده می‌شد این کد ۱۲ رقم است که برای احراز هویت اشخاص حقیقی و حقوقی در سازمان امور مالیاتی به کار می رفته است  از اواسط سال ۱۳۹۹ با تصویب هیات دولت برای مقررات زدایی این چنین شد که پس از تشکیل پرونده  برای کد اقتصادی ارائه مدارک همان شناسه ملی شرکت به عنوان کد اقتصادی شرکت اختصاص گردد

دریافت کد اقتصادی برای همه فعالان تولید وتوزیع،  صادرات و واردات و همینطور مونتاژ الزامی است اشخاص حقوقی نیاز است جهت فعالیت اقتصادی برای  ثبت نام  اخذ کد اقتصادی و تشکیل پرونده مالیاتی اقدام کنند که اخذ کد اقتصادی برای شخصیت‌های حقیقی باید با ارائه پروانه کسب و همچنین معرفی محل فعالیت باشد

اخذ کد اقتصادی باید بعد از ثبت شرکت و برای گرفتن کارت بازرگانی صورت بگیرد این کار الزامی است. شرکت ها بعد از ثبت در اداره ثبت دو ماه وقت دارند برای  پرونده مالیاتی اقدام کنند و به دریافت کد اقتصادی بپردازند.

بدون اخذ کد اقتصادی نمی توان قراردادی را معقد کرد و یا نمیتوان به ارائه ی اظهار نامه ی مالیاتی در پایان سال مالی پرداخت.

https://rohamsabt.com/اخذ-کد-اقتصادی/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.