2777
2789
عنوان

مادر شوهرم...

138 بازدید | 8 پست

مادرشوهرم برای شفای یکی از عزیزانش ختم قرآن گرفته

میشه کمک کنید زودتر تموم بشه؟ جزءهای ۱۱ ، ۱۲، ۱۳، ۱۴، ۱۶، ۱۷، ۱۸، ۱۹ مونده

اگه تاپیک درباره ی رفتار بد مادرشوهر بود پربازدید میشدا حالا مادر شوهر کار خیر کرده شما هم شریک بشید

⚘⚘حاجتتون روا

عزیزم بچه کوچیک دارم.داره دندون درمیاره دائم بغله.اما الان ی حمد و صلوات برای شفای مریضتون میخونم.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
عزیزم بچه کوچیک دارم.داره دندون درمیاره دائم بغله.اما الان ی حمد و صلوات برای شفای مریضتون میخونم.

قربون مهربونیت عزیزم

درکت میکنم پسر منم داره دندون درمیاره خیلی سخته

ان شاالله خدا براشون اسون کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون مهربونیت عزیزم درکت میکنم پسر منم داره دندون درمیاره خیلی سخته ان شاالله خدا براشون اسون کنه

پسرمن4ماهگی دوتا درآورد.تو ده روز4تا باهم.هنوز ی هفته نگذشته باز دوتا سفید شده.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
پسرمن4ماهگی دوتا درآورد.تو ده روز4تا باهم.هنوز ی هفته نگذشته باز دوتا سفید شده.

الهییی عجله داره کوچولو

پسر من توی هشت ماه هستش یکیش تقریبا پیدا شده کناریش هم داره میزنه بیرون

اگه میتونی بهش عصاره ماهیچه و قلم بده جون بگیره 

گوشت بزرگ که کنده نشه کباب کن بده دستش ارومش میکنه قوت هم داره

میگم فازتون چیه میاید آدما رو مجبور میکنید جز قران بخونن واستون، خودت بخون به جایی که اومدی توی ...

عزیزم من کسی رو مجبور کردم؟ 

من اگر میتونستم حتما همش رو میخوندم ولی با بچه ی کوچیک و لجوج نمیتونم همش رو انجام بدم 

شما هم بهتره خشمت رو جای دیگه خالی کنی کسی مجبورت نکرده بیای و اینطوری صحبت کنی

الهییی عجله داره کوچولو پسر من توی هشت ماه هستش یکیش تقریبا پیدا شده کناریش هم داره میزنه بیرون اگ ...

اره بچم.میبینه گوشت و کباب ارزونه میگه عقب نمونه😁😁😁ممنون گلم بابت راهنماییت.پسر من دو روز دیگه هشت ماهش پرمیشه.خدا گلپسرتو حفظ کنه