یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه ازدواج کردین چند سال به دلش راه بیا تا بهت اعتماد کنه.البته اگه مشکلش خیلی حاد نباشه
دلخوش باش به باریکه ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمهکارهی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبهروی هماند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچهی کوچکی که رویاهایت را نگه میدارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)
نامزده؟؟؟؟حالا یه سری رفتاراشو بگو اگه واقعا بدبین و شکاکه ببخشید ک این حرفو میزنم ولی بهم بزنید چون شکاکی مثل موریانه میمونه و وجود آدمو میجوه و بنظر من درمان نداره هیچ جوره
راستش زیاااادی حساسه منکلا از وقتی دوست بودیم کم گم ارتباطم با همه قطع شد بخاطرش چن ناراحت و میشه ینی حتی فامیل درکل با کسی حرف نمیزنم حتی چت بدجوری میریزه ب هم قاطی میکنه
مثال بزنم ما خیلیییی پیام میدیم ب هم ی بار بخاطز حجم بالای پیامامون گوشیم اندورید قاطی کرده بود ی پیام مخلوطی از چنتا پیام قبلی فرستاده بود جای پیام من نامزدمم سه روز نمام گف خیانت کردی و بدترین حرفا من جتی روحمم خبر نداش
چن وقت پیش مثلا سرکار ک میره من آن میشدم تو تل بعد وسط دعوا بهم گف معلوم نیس برای گی برای چی همش آن میشی درصورتی ک منشایددر حد ده دیقه هفته ای ی بار آن میشدم
بگو من شوهرم پارانوییده اگه بگی بهت میگم مشکل داره یا نه
مال من قبلا میگفت تنهای جای نرو و شماره کسی هم وداشته باش اما الان برا تنهای جایی رفتن بهتر شده ومیگه من بهت اعتماد دارم، و از این حرفا. حالا بهش گفتم میخوام برم سر کار گفت باشه برو. فکر کنم برا خر کردن من بود یا واقعاخوب شده
میشه برا حاجتم وعاقبت بخیریم صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد. هر کی این امضا رو دید صلوات مهمونم کنه