2777
2789
عنوان

جراحی دندون عقل

69 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها 

من دندون عقل ام روی عصب قرار گرفته و باید توسط جراح فک و صورت جراحی بشه لطفا اگه جراح خوب تو تهران می‌شناسید بهم معرفی کنید ممنونم

و اگه کسی این مشکل و داشته یکم بهم اطلاعات بده 

منم دوتادندون عقلام نصفہ دراومدہ،ہمونم دارہ سیاہ میشہ،فکم جاندارہ کامل بیادبیرون،دکترگفت بابدباجراحی بیادبیرون بنظرتون اگہ انجام ندم بہ دندونای دیگم اسیب میزنہ؟؟؟؟

وخدایی که بشددددت کافیست❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوتادندون عقلام نصفہ دراومدہ،ہمونم دارہ سیاہ میشہ،فکم جاندارہ کامل بیادبیرون،دکترگفت بابدباجراحی ...

اره چون وقتی جا نداره بیاد بیرون ب دندونای بغلی فشار میاره وباعث کج شدن دندونای دیگه میشه

وخدایی ک بشدت کافیست😍من ب معجزه ی خدا ایمان دارم..
اره چون وقتی جا نداره بیاد بیرون ب دندونای بغلی فشار میاره وباعث کج شدن دندونای دیگه میشه

لثم ہرچندوقت یکباردردمیکنہ میخاددندون عقلم بیادبیرون جاندارہ،،یہ دکترگفت بایدجراحی شہ وگرنہ دندونای دیگتوپودرمیکنہ،،،یہ دکتردیگہ گفت حالاچکارت دارن بزارسرہ جاش بمونہ وکاری نکن😐 موندم۔والا

وخدایی که بشددددت کافیست❣
لثم ہرچندوقت یکباردردمیکنہ میخاددندون عقلم بیادبیرون جاندارہ،،یہ دکترگفت بایدجراحی شہ وگرنہ دندونای ...

منم مثل توام ولی از کرونا میترسم حالا نگاه میکنم میبینم باعث شده دندونای دیگم کج بشه

ازمن شاید7سالہ نصفہ اومدہ بیرون،،،ازتوک کامل اومدہ بیرون چرامیخای بکشی؟

باید کشیده بشه.. یه دونه نهفته داشتم جراحی کردم یه هفته تمام هیچی نخوردم فقط گریه میکردم تا صبح از درد الانم میترسم مثل اون بشه اینم