2777
2789
عنوان

ب نظرتون در این مورد بادخترم حرف بزنم یا زوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 58 پست

من یادمه بچه بودم خالم گفت برو نواربهداشتی بخر رفتم مغازه بهم ک داد تا خوده خونه زار میزدم و گریه میکردم خاله ام ک منو دید گفت چرا گریه میکنی گفتم خاله خانومه بهم ب جای نوار پوشک بچه داد روم نشد پس بدم از گزیه نفسم بالا نمیومد😀😀😀😀😀😀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم چرا بايد دستمال خوني تو سرويس باشه ؟بذاريد تو نايلون و بندازيد دور  براش توضيح بده اشكال ...

خب دستمال کاغذی که باهاش خودمو پاک میکنم که هر لحظه نمیتونم بندازم نایلون گلم!!!!

من یادمه بچه بودم خالم گفت برو نواربهداشتی بخر رفتم مغازه بهم ک داد تا خوده خونه زار میزدم و گریه می ...

زنداداشم منو فرستاد براش نوار بگیرم،ی بار چسب زخم گرفتم، ی بار نوار چسب گرفتم ،اخر رو کاغذ نوشت داد دستم رفتم گرفتم،😄😄😄

چقدر سخت !!!ما چكار ميكنيم پس؟

نمی‌دونم شاید حق با شماست، ولی منم بی اهمیت نیستم اتفاقی شد که دید.اونم ن فقط خونه خودم بالاخره تو مهمونی هم پیش میاد ‌.

نمی‌دونم شاید حق با شماست، ولی منم بی اهمیت نیستم اتفاقی شد که دید.اونم ن فقط خونه خودم بالاخره تو م ...

عزیزم کمی درباره این موضوع مطالعه کن علمیشو و بعد یک روز که باهم خوبین از دخترت تعرف کن بزرگ شدی خانم شدی حس می کنم می تونم از این به بعد باهم حرف های بیشتری داشته باشیم‌.... بعد بگو هر کدوم از اعضای بدن یک طوری کار می کنند قلب اینطور و کلیه اون طور مثانه ...رحم هم یک عضو بدن هست که مخصوص خانم هاست که خدای مهربون این نعمت رو فقط لایق زنها دونسته و بهشون داده که مادر بشن و این یه نعمت بزرگه

و برای اینکه رحم سالم بمونه هر ماه تغییر می کنه و...

و یک موضوع روتینه و جای شرم نداره مثل دستشویی رفتنه اما این فقط روزهای خاصی از ماهه

تموم 

لطفا عادی صحبت کن قیافتون هم استرس نداشته باشه

مامان من طوری با استرس به من گفت از خودم و خودش متنفر شدم 

یا من هو به کل مکان
مامان من خیلی علمی توصیح داد که هرماه باید دیواره های رحم کنده بشن و اینکار برای سلامت خانوم هست و ...

عاشق مامانتم😁😁😁

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
😐😂😂😂🖤🖤

والا😁😁😁

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰