2777
2789

سلام دخترم ۳ سالشه ۱۰ روزی میشه یه چشمشو هراز گاهی هی بصورت چشمک محکم چندبار پشت هم فشار میده متخصص اطفال بردیم گفتن تیک عصبیه فوق تخصص چشمم رفتیم گفت چشمش سالمه دارم از غصه میمیرم کسی تجربه ای داره برا درمانش

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرداداش من تیک گرفت چشمش یک مدت خداروشکر خوب شد_ولی یادم نیست چه دکتری بردنش_نزار عصبی بشه کم کم یا ...

توروخدا میتونی سوال ازش بگیری برام. بخدا قلبم داره منفجر میشه دعات میکنم

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹
پسر منم همینجور بود نزدیک پنج سالشه هیچ کارش نکردم بهشم چیزی نگفتم خودش خوب شد😂😂😂

عزیزم چندوقت طول کشید تا خوب شد

دخترم من اینجوری بود  تشنج بود

جدی میگی؟ چندوقت این مدلی کرد؟ چجور تشنج کرد میشه برام توضیح بدی عزیزم

تب کرده بود من متوجه نشدم تبش خیلی بالاس 

چون تنش سرد بود درجه نذاشته بودم بعدش همش اینجوری میکرد

هر جا میبردیم میگفتن تیکه 

تا یه دکتر گفت تشنج با هر تب بالایی ممکنه بشه

یا رب ز قناعتم توانگر گردان/در نور یقین دلم منوّر گردان/اسباب مَنِ سوختۀ سرگردان/بی منت مخلوق مُیَسَّر گردان
عزیزم چندوقت طول کشید تا خوب شد

دو ماهی شد تقریبا،،،همش انگار چشمک میزد مامانم همش حرص میخورد ک ببرش دکتر بچه همینجوری میمونه و همش ب پسرم میگفت نکن چشت کور میشه دیدم وقتی اون میگه پسرم بیشتر انجام میده گفتم هیچکس دیگه چیزی بهش نگه خودمم نگفتم و مدت زمان دیدن تلویزیون هم کم کردم دیگه کم کم خوب شد کلا رفت اگه خیلی با گوشی و تبلت و تلویزیون سر کار داره کمش کن

جدی میگی؟ چندوقت این مدلی کرد؟ چجور تشنج کرد میشه برام توضیح بدی عزیزم

تشنجش فقط علامتش همین بود 

انگار که با چشمک علامت میدنا بیا بریم مثلا اونطرف کارت دارم اونجوری چشک میزد

یا رب ز قناعتم توانگر گردان/در نور یقین دلم منوّر گردان/اسباب مَنِ سوختۀ سرگردان/بی منت مخلوق مُیَسَّر گردان
نوار مغزی بگیر ازش معلوم میشه

یعنی الان دیگه براش خطری نداره؟ خدا خیرت بده که جوابمو میدی بخدا تا همیشه دعات میکنم خیلی حالم بده برا چشمش