2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دعای بخت کشا گرفتم یک ماه وقت برد بستگی به دعا نویس خوبم داره

میدونی یه مرحله هست بالاتر از تلاش کردن بهش میگن رها کردن، یه جایی تنها چاره ایی که برات میمونه رها کردنه.😉
من یه دعای بخت کشا گرفتم یک ماه وقت برد بستگی به دعا نویس خوبم داره

بعدخاستگار اومد ازدواج کردی؟

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

سه ماه گذشته😥

دیگه اثرش رفته 

نذار دعایی که دیگه زمانش گذشته بمونه توخونتون

چون نه تنهاتأثیرنداره، اثر منفی هم میذاره روتون

بندازش تو آب دریا بره

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

دیگه اثرش رفته  نذار دعایی که دیگه زمانش گذشته بمونه توخونتون چون نه تنهاتأثیرنداره، اثر منفی ...

اخه قبلا یه دعا کردم بعد شش ماه موفعیت خوب اومد یهو زرت باطل شد اصلا شانسم عن بدتره واسه این‌میگم نمیدونم‌چیکار کنم هزینه زیاد کردم جنوبم گرفتم 

اخه قبلا یه دعا کردم بعد شش ماه موفعیت خوب اومد یهو زرت باطل شد اصلا شانسم عن بدتره واسه این‌میگم نم ...

شاید اصلا اون موفقیت بعداز شش ماه ربطی به دعایی ک گرفته بودی نداشت

تو  چله بگیری خودت مستقیم ازخدابخوای هم تو چهل روز اثر میذاره ،چه برسه دعای دعانویس

دعای دعانویس هاقرارنیست صددرصد نتیجه بده

زیادم سمت اینا نرو خوب نیس دعا مدت زیادی توخونت یاهمراهت باشه برات سنگینی میاره و رو رزق وروزی تونم اثرمنفی میذاره

اخه ماه محرم و صفر بود 😰چقد من بد شانسم شما کجایی هستین دعانویساتون چقدر قوین اخه

من خودم تهرانم اون خانوم شیرازه و اینکه اینترنتیه کازش ولی خوبه منم از یوی تو نی نی سایت گرفتم 

میدونی یه مرحله هست بالاتر از تلاش کردن بهش میگن رها کردن، یه جایی تنها چاره ایی که برات میمونه رها کردنه.😉