سلام دوستای گلم خوب هستین دلم داره میترکه بعداز شکستم توی کنکورحسابی داغون شدم من ازبچگی عاشق یکی هستم که ازم ده سال بزرگتره ولی اون اصلا به من اهمیت نمیده وحتی ازمن فراریه وحاضر نیست باهام حرف بزنه حتی اجازه نمیده که بهش پیام بدم فامیلیم ولی من دیوونه وارعاشقشم اما اون نمیدونه که من دوسش دارم
تعداد رای : 9
نظرسنجی
فراموشش کنم
7
77%
چیکارکنم
2
22%
من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه چطوری امسال پشت موندم ودارم واقعا تلاش میکنم که قبول بشم سعی میکنم روی درسهام تمرکز کنم امانمیتو ...
نمیدونم سخته ولی هی به خودت بقبولون که میتونی دعا هم واسه فراموش کردن هست باید هفت بار به دستات فوت کنی و به صورتت بکشی باعث میشه فراموش کنی تو گوگل بزن میاد
عزیزم باید ذهنت رو از فکرهای با ارزش پُر کنی ،اینطوری خود به خود فراموشش میکنی😊
باید یک منبع تغذیه ی خییییلی خوب برای روحت پیدا کنی.
من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜 از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐 از تبلیغ متنفرم.😤🤮 فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊 لینک کانال پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@ در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
دیگه به خودم قول میدم اینجا وپیش همه شما بهش به هیچ وجه فکرنکنم حتی بخاطرکنکورامشب همه فضای مجازیموپاکیدم والان فقط یدونه اینجارودارم اونم بخاطراینکه واقعاتنهام وبخاطرهرازگاهی حرف زدن
من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم