2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر خوشحالی چقدر این تاپیکاحال آدم وخوب می کنه باشه از این تاپیکا...آدم بااینکه طرف نمی شناسه باخوشحالیش خوشحال می شه ...خدابرات حفظش کنه

بااون حالت برام دعا کن این ماه باردار بشم💚💚💚💚

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
مبارکه چه علایمی داشتی که دختر بود؟ من هفته بعد باید برم

والا من سر پسرم خیلی حالت تهوع داشتم ولی سر دخترم خیلی کسل و خسته بودم 

سر پسرم عاشق ترشی بودم سر این بکی عاشق بستنی 

ولی در کل خیلی خسته میشم زود و کلا تنبل شدم 

شکمم هم بالای شکمم بیشتر بزرگ شده 

دل درد خیلی داشتم فشارمم خیلی پایینه 

حالا دختر میخوای یا پسر

وووی مباااااارکه منم ایشاااالللله بعد عروسی دوس دارم نی نیم دخمل بشه مامان فداش بشه اخهههه😍😍😍😍

عزیزم ایشالا اول خوشبخت بشی دوم صاحب یه دختر زیبا و سالم

یکیش جنین داشت دو تای دیگه خالی ولی گفت هفته ۷ هستی به احتمال زیاد پر شه می‌ترسم آخه من دوتا دارم ا ...

اخی عزیزم،منم اوایل هفته ی ۷ هستم،ولی هنوز سونو نرفتم،۶ماه پیش یه سقط وحشتناک داشتم،امیدوارم این یکی به سلامتی بیاد بغلم،شمام انشاءالله هرچی خیره واست پیش بیاد عزیزم،به هرحال بارداری استرس به خودت نده

عزیزم ایشالا اول خوشبخت بشی دوم صاحب یه دختر زیبا و سالم

مرسی عزیزدلم واسه دعای خوبت

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
مبارک باشه عزیزم،چشمت روشن من ۶ماه پیش یه سقط داشتم الان ۶هفتمه،دعام کن این دفعه بارم به سلامت به م ...

عزیزم نگران نباش استراحت کن ایشالا به سلامتی از این مرحله میگذری و نی نیتو بغل میکنی فقط استرس به خودت نده

والا من سر پسرم خیلی حالت تهوع داشتم ولی سر دخترم خیلی کسل و خسته بودم  سر پسرم عاشق ترشی بودم ...

منم ی پسر دارم

دوست دارم فقط سالم باشه

جنسیت زیاد مهم نیست

فقط کنجکاوم بدونم چیه

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
عزیزم نگران نباش استراحت کن ایشالا به سلامتی از این مرحله میگذری و نی نیتو بغل میکنی فقط استرس به خو ...

همین اول کاری دیابت گرفتم ،۵روزه دارم انسولین میزنم،کلا وجودم پر ترس و استرسه،تو بارداری عزیزم منو خیلی یاد کن😭