2777
2789

شده بعد از جدایی تهدیدتون کنه هر تهدیدی که موقیعت شما رو به خطر بندازه به نظرتون این تهدیدا چقدر جدیه 🤔کسی تجربه ایی داره بگه مرسی عشقولیا✨

امریکا هیچ غلطی نمیتونه کنه همون

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک درصدم نمیتونه عملیش کنه به من گفت زندگیتو اتیش میزنم میام در خونتون ابروتو همه جا میبرم مامانم گفت یه بار دیگ مزاحم دخترم بشی با قانون طرفی فعلا ک غلطی نکرد 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
خوب یکم بیشتر توضیح بده تا نظر بدیم

من ازش جدا شدم به دلیل اخلاقای گندی که داشت خیلی هم دوسش داشتم خودشم می‌دونه ولی با عقل تصمیم گرفتم حالا گفت من چیزی واسه از دست دادن ندارم باید هر لحظه از زندگیت بترسی من نابود شم تو رو هم با خودم پایین میکشم 

یک درصدم نمیتونه عملیش کنه به من گفت زندگیتو اتیش میزنم میام در خونتون ابروتو همه جا میبرم مامانم گف ...

من خانوادم خبر ندارن نمی‌خوام بفهمن⁦🤦🏻‍♀️⁩🙁

قرار بود ازدواج کنین؟چند سالتونه؟چند ساله باهمین؟

برای آینده برنامه های زیادی داشتیم ولی من دیگه نمیدونستم با اخلاقش بسازم شیش ماه با هم بودیم سنمون هم بالا نیست خیلی. 

برای آینده برنامه های زیادی داشتیم ولی من دیگه نمیدونستم با اخلاقش بسازم شیش ماه با هم بودیم سنمون ه ...

به نظرم تا چند ماهی یکمی حواست رو جمع کن که غافلگیر نشی ولی باگذشت زمان فراموش میکنه

ینی چی حواسمو جمع کنم چیکار باید بکنم 

کلی گفتم مثلا تو رفت و امدات دبه بیرون یکم حواست جمع کن یا آمادگی اینو داشته باش یه درصد اگه خواست ذبیاد در خونتون چه برخوردی داشته باشی نگران نباش فقط یکم آمادگی ذهنی داشته یاش واسه مقابله اختمالی

کلی گفتم مثلا تو رفت و امدات دبه بیرون یکم حواست جمع کن یا آمادگی اینو داشته باش یه درصد اگه خواست ذ ...

وای من می‌خوام اصن همچین اتفاقی نیفته😩می‌دونم اشتباه خودم بوده باید تاوان همه چی رو پس بدم ولی به نظرتون الان چیکار کنم که درس شه شرایط یا بهتر 

وای من می‌خوام اصن همچین اتفاقی نیفته😩می‌دونم اشتباه خودم بوده باید تاوان همه چی رو پس بدم ولی به ن ...

والا چی بگم. من تا حالا تو این شرایط نبودم به نظرم اگه میخای خیالت راحت باشه یه مشاور خوب برو خوب راهنماییت می‌کنه