2777
2789
چرا بعد زایمان بروز کرد کم شده ولی از بین نرفته مدونی الان ک نگاه میکنم هیچ چیز تو زندگیم اونجور نشد ...

پیش میاد عزیرم امید وار باش منم مقع زایمانم هیچی بر وفق مرادم نبود شراط مالی هم افتضاح بود ولی رفته رفته همه چیز خوب شد شکر خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اوایل طلا خیلی دوس داشتم ولی بعدش دیگه نظرم عوض شد .چون طلا که کادو میگیرم مشکلی که پیش میاد سری ...

خب نباید بفروشی.مگ اینک ی مشکل خ جدی پیش بیاد

منک عمرا طلا بفروشم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

آره عزیزم نمی دونم نه نه هاشون چی یادشون دادن شوهر منم یبار برام عروسک خرید اندازه کف دست 😕😑

فقط یاد دادن به خودشون احترام بذارم به خودشون کادوهای گرون یادشون دادن اصلا به زناشون اهمییت ندن 😕

معمولا مردا کج سلیقه هستن

یه برادری دارم هجده سال ازم بزرگ تره هر چی واسم می خره همه کف می کنن میگن چقدر شیک و قشنگه باورشون نمیشه سلیقه یه مرده ،نمی دونم چرا شوهرم اینجوریه ولی بازم تشکر می کنم هر چند تو سلیقم نیست چیزی نمیگم

منم عروسک دوس دارم یبار خواهرم به شوهرم گفته بود من عروسک خیلی دوس دارم اونم برام ی عروسک اندازه کف ...

من واقعا عاشق عروسکم .امروز دیدم میخواستم مثل بچه ها گریه کنم ولی روم نشد

😂

اشکالی نداره عروسگ عروسکه

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤