2777
2789

سلام دوستان. میدونم الان شرایط زندگی سخت شده😥 خودمم واقعا نیاز به کار خونگی داشتم ولی نمیدونستم چیکار. که یکی از دوستانم بهم معرفی کرد .من چند وقتیه با شرکت محصولات پوست و موی نفیس کار میکنم برند بلک بری. مورال آپ. سوپر استار. Mnd. الن بیوتی و .. محصولاتش خیلی عالیه خودتون گوگل سرچ کنین میتونید تحقیق کنین

پیجم هم هست میتونید محصولاتشو ببینین 😊

@mehrsa.onlineshop99

خدا پرونده ای که دیگران می‌نویسند را نمیخواند
پیج خودته داری چرت میگی😁😂

قربونت میتونستی مهربون ترم بگی بهش

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیج خودته داری چرت میگی😁😂

پیج خودم هست درسته ولی محصولات مال این شرکته مثل بازاریابی این پیج فروشه منه. کس دیگه بخواد کار کنه هم پیج میزنه محصولاتشو وقتی مشتری خواست از شرکت میخره. مشاوره پوست و مو رایگان دارن. من نگفتم از پیجم خرید کنی گفتم میتونی ببینی . من تبلیغ محصول خودمو نکردم من گفتم کسی میخواد کار کنه این شرکت نیرو میخواد. درست حرف میزدی جالبه و درست میدادم

خدا پرونده ای که دیگران می‌نویسند را نمیخواند
پیج خودم هست درسته ولی محصولات مال این شرکته مثل بازاریابی این پیج فروشه منه. کس دیگه بخواد کار کنه ...

بله اشتباه از من بود معذرت میخوام 😎😎

هرچه آید خوش آید ، ما که خندان میرویم  😎😎😎😎😎