2777
2789
عنوان

بچه ها کسی تو بارداری اگزما داشته؟

603 بازدید | 14 پست

هفته ۲۷ ام

تو عمرم اگزما نداشتم

ولی از دیروز روی دستم دون دون قرمز زده میخاره به شدت

تکونای جنین هم کم شده

تکون میخوره ولی نسبت به قبل خیلی کم تر

خطرناکه

زنگ زدم دکترم گفت فردا بیا

مرنج و مرنجان

عزیزم من قسمت تناسلیم زد و هییییچ درمانی هم جزززز زایمان نداره

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگزما ربطی به تکون بچه نداره.اره من رو پام هست ،بخاطر بارداری بیشتر شد،رفتم دکتر دوسه روز پیش دارو د ...

اخه پوست دستم خشک شده گفتم نکنه مایع امونیاک کم شده

مرنج و مرنجان
اصلا خارشش برام مهم نیست تحمل میکنم سلامت جنین برام مهمه فقط

نه چیزی نمیشه

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩

عزیزم ربطی به تکون بچه نداره منم زیرچشمام اگزما زده

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
دکتر نرم؟

تلفنی ویزیت شو.تو استپ دکتر

نداره دکترم

حالا یه دکتر دیگه

پس چرا اون کم تکون میخوره نسبت به دیروز

چیز شیرین بخور استراحت کن فقط می‌دونم ربطی به اگزمامداره

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋