asemble مدیر استارتر عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 571 عنوان کیا بیمارستان مردم زایمان کردن؟خواهش میکنم تبادل اطلاعات کنید 137 بازدید | 20 پست بیمارستان مردم برای سزارین خوبه؟ کسی رفته؟ تجربتون چی بود؟ تمیز بود؟ پرسنل خوب بودن؟ در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند... 1399/09/12 | 17:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهیننننن۰ عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 15930 من میخواستم برم دکترم نزاشت گفت یه بیمارستان در هم برهمه
asemble مدیر استارتر عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 571 میخوای یه شب بمونی بیای دیگه میتونم اگر خوب نیست جای دیگرو انتخاب کنم، 5ملیون میخان بگیرن در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند...
asemble مدیر استارتر عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 571 من میخواستم برم دکترم نزاشت گفت یه بیمارستان در هم برهمه ای بابا، چرا یکی میگ بده یکی میگ خوبه، گیج شدم ب خدا، شما کجا رفتی؟ در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند...
shadow_to_my_light عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 9961 من خوب بود فقط همه چی با خودت ببر دستمال توالت کاغذی من چون پنجشنبه شب زایمان کردم و جمعه مرخص شدم پرستاراش هی عوض میشدن و یکم ضعیف بود ولی راضی بودم خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر رنگ شَرَف "سرخ" اَست
مامانشیوایی عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 5609 من خودم نرفتم ولی واسه زایمانم که پارسال بود پرسیدم هرکس رفته بود بدون استثنا از تمام مواردی که گفتی بشدددت ناراضی بود
asemble مدیر استارتر عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 571 همه ی بیمارستان های اتاق خصوصی بگیری خوبه اتاق خصوصی ک میگیرم در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند...
asemble مدیر استارتر عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 571 من خودم نرفتم ولی واسه زایمانم که پارسال بود پرسیدم هرکس رفته بود بدون استثنا از تمام مواردی که گفتی ... ا؟🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند...
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 48976 ای بابا، چرا یکی میگ بده یکی میگ خوبه، گیج شدم ب خدا، شما کجا رفتی؟ من دو ماه و نیم پیش تو بیمارستان قمر بنی هاشم سزارین شدم عالی بود واقعا اینقدر بهم رسیدن که چی بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
asemble مدیر استارتر عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 571 من خوب بود فقط همه چی با خودت ببر دستمال توالت کاغذی من چون پنجشنبه شب زایمان کردم و ج ... کی زایمان کردی شما عزیزم در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند...
شهیننننن۰ عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 15930 ای بابا، چرا یکی میگ بده یکی میگ خوبه، گیج شدم ب خدا، شما کجا رفتی؟ من که نرفتم نمیدونم چطوریه باز از اونایی که رفتن بپرس من مادران رفتم
shadow_to_my_light عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 9961 میخوای یه شب بمونی بیای دیگه همون یه شب مگه گذاشتن بخوابیم همراه هم اتاقی من می خواست آروغ بچرو هم بگیره برق و روشن میکرد وااااااااااااای کل شب همه خاب بودن لامپ ما روشن اصلا نخوابیدم خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر رنگ شَرَف "سرخ" اَست
shadow_to_my_light عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 9961 کی زایمان کردی شما عزیزم 8 خرداد خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر رنگ شَرَف "سرخ" اَست