2777
2789
میتونی راجع مشخصاتش هم بگی؟؟ بنظرت خوشبخت میشم؟؟ ببخشید ک میپرسم حال روحیم داغونه دنبال فقط یه نشونه ...

خبر از ملاقات با شخصی جدید در زندگیت میدهد. از دیدارهای گذشته درس بگیر. این فرد میتواند سبب خیر و برکت شود اما احتیاط شرط عقل است. آنچه من میبنم بنظر انسان خوبی است. اما بازهم احتیاط پیشه کن.
 تو انسان عادل و منصفی هستی. اگر مشکلی داری به واسطه همین اخلاق خوبت به زودی برطرف خواهد شد

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر در زندگی عجول نباش. انسان عجولی هست. اگر در تصمیمهایت عجله کنی با آتش عجول بودنت تمامی کارهای ...

یه سوال دیگه ای که ذهنمو مشغول کرده این جمله ی آخری هست که گفتی...😅

ببخشید چرا به همه زمان دادین ولی برای من یک جمله گفتین یعنی چیزای بدی فهمیدین که نمیخواستین بگین؟

نه عزیزم ، چون برای بعضی ها چیزهای بیشتری حس میکنم ، برای شما کمتر 

دلیل بر بدن بودن نبود ، چه بسا که برای بعضی ها هم که بد بود گفتم 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
نه عزیزم ، چون برای بعضی ها چیزهای بیشتری حس میکنم ، برای شما کمتر  دلیل بر بدن بودن نبود ، چه ...

عزیزم خواهش میکنم منم بگو ...

حس ادم مدنظرم بهم چیه ؟؟ بهم فکر میکنه ؟؟ پا پیش میزاره؟؟

کلا حست میگه بهش میرسم با نه 

خواهش میکمم جوابم رو بده😍😍