اهوجان مدیر استارتر عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 1004 عنوان یکی بیاد کمک کنه. چجوری درس بخونم😕 215 بازدید | 23 پست قبلن خیل درس میخوندم ولی الان کتاب برام قرص خواب اور شدع😑چکار کنم دوستاااااان 1399/09/12 | 17:17 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11588 من مثل توعم تازه من کنکور دارم اما نمیتونم بخونم دلم میخواد بدم سفر 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
2wب عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 15902 شاید انگیزتو ازدس دادی یا خوابت کافی نیس که موقع درس خوندن کسلی هدفتو فراموش کردی خدایا خیلی شکرت
2wب عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 15902 قبل درس قهوه یا نسکافه یا چای بخور سرحال شی ولی قهوه خیلی بی خوابی ایجاد میکنه خدایا خیلی شکرت
اهوجان مدیر استارتر عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 1004 شاید انگیزتو ازدس دادی یا خوابت کافی نیس که موقع درس خوندن کسلی هدفتو فراموش کردی واقن حس ناامیدی دارم حس میکنم بااین وضعم هیچی نمیشم😑😑😔💔
اهوجان مدیر استارتر عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 1004 قبل درس قهوه یا نسکافه یا چای بخور سرحال شی ولی قهوه خیلی بی خوابی ایجاد میکنه ی بار سه تا انرژی زا خوردم که بیشتر درس بخونمرفتم بیمارستانو..از اون موقع تالا هیچی نمیخونم💔
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11588 ۱۷تجربی😔😔 پس برو بخون که دیر نیست بیای دوازدهم بیچاره ای... 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
اهوجان مدیر استارتر عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 1004 لنتی تجربی هستی 😅 من انسانی هم سن😜😂 خیل خوبه همسنی ❤️چکار میکنی تو موقع درس
لازانیا_جان عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 3358 واقن حس ناامیدی دارم حس میکنم بااین وضعم هیچی نمیشم😑😑😔💔 انگیزه خیلی خیلی مهمه من سال کنکور خودم یه همکلاسی داشتم خیلی معمولی بود ولی با همه توان خوند و اصلا ناامید نمیشد اخرم دندون قبول شد و رتبه ش از همه بهتر شد تو کلاسمون
اهوجان مدیر استارتر عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 1004 پس برو بخون که دیر نیست بیای دوازدهم بیچاره ای... کتابو میخونم ولی نمیفهممش نمیدونم خیلی از مدرسه عقبم. امتاناهم حضوری شد😭😭
2wب عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 15902 ی بار سه تا انرژی زا خوردم که بیشتر درس بخونمرفتم بیمارستانو.. از اون موقع تالا هیچی نمیخونم💔 انرژی زا لازم نبوده بخوری همین چیزایی که گفتم خوابو از سرت میپرونن خودم یه بار قهوه خوردم تا 2 روز نخوابیدم خدایا خیلی شکرت