2777
2789

خونم همیشه شلوغ پلوغه..ضرف هام همیشه‌تو سینگه.. هر روز خدا ظرف نشسته دارم هر روز خدا لباس نشسته دارم همیشه هم که خونه به هم ریخته است دیگه خسته شدم نه اینکه فکر کنین آدم تنبلیم نه فقط نمیدونم چرا یه مدت اینجوری شدم وگرنه اول خیلی مرتب بودم..چیکار کنم تمیز و مرتب باشم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال منم همینم 😂

یکی پیدا نمیشه کارا رو بکنه برات؟؟

کاش بودی سرم را روی شانه هایت می‌گذاشتم و می‌بوسیدمت.وقتی بودی آنقدر بزرگ نبودم وقتی هم که رفتی بزرگ نشدم.خوش به حالت کاش من را هم میبردی.دلم برایت تنگ است همیشه عاشقت هستم.با اینکه هیچ خاطره یی از با تو بودن ندارم ولی هر روز با خاطراتت زندگی میکنم در لحظه خودمو در کنارت تجسم میکنم .نمیدانم دیوانگیه یا عشقه. هرچی هس ،حس خوبیه حس با توبودن😍مادرم😘

یه سوال اینایی که تو دیوار فرش نو رو ۱ میلیون میزارن قیمتشو راسته ؟ 🤔 

یه شبایی تو زندگی هست که                                     وقتی دفتر خاطرات زندگیتو ورق میزنی به چیزایی میرسی که نمیدونی تقدیرت بوده یا تقصیرت به ادمایی میرسی که نمیدونی دردن یا همدرد به لحظه هایی میرسی که هضمش واسه دل کوچیکت سخته و به دردایی میرسی که برای سن و سالت بزرگه به آرزوهایی که توهم شد رویاهایی که گذشت به چیزایی که حقت بود اما شد توقع! و زخمهایی که با نمک روزگار آغشته شد و احساسی که دیگران اشتباه می نامند دست آخر دنیایی که بهت پشت کرده و بازهم انتهای دفتر، خودت میمانی و زخمهایی که روزگار پشت هم میزندو سکوت هم دوای دردش نیست...                                          "کاش دنیا مهربان تر بودی "                            
یه دونه دارم ک کوچیکه هنوز

خب همونه خودتو اذیت نکن شاید کمبود ویتامین داری کاش یه ازمایش بدی . ولی کلا ببین همه ی لباساتو بنداز لباسشویی . ظرفاتو هم بعد هر وعده خوردن بشور یه روز تمیز کاری کن بعد اون هر روز همه چیو سر جاش بزار 

شبا قبل از خواب ظرفای شامو بشور گازتو تمیز کن ی دستمالم رو کابینتات بکش بعد بیا یزره پذیرایی خونه با اتاق خوابارو جمع و جور کن بعد فرداش به کارای دیگت برس 

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹

یه قهوه دم کن بخور

اول آشپزخونه رو تمیز کن 

بعد داخل کمدها ، کشوها رو مرتب کن 

یه روز اتاقهارو تمیز

یه روز سالن

هرروز یه مقدار کار کنی خونه ت همیشه تمیزه

ولی بعضی وقتها واقعا حسش نیس 🤪

صبح از خواب پامیشی اول تختت رو و اتاق خوابت رو مرتب کن و یک استارت خوب هست اصلا سرحال میشه بعد آشپزخونه بعدم پذیرایی . هرروز که لازم نیست جارو بکشی فقط مرتب کن همه چی سرجای خودش .‌

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!