2777
2789
عنوان

بچها این ینی چی؟

129 بازدید | 9 پست

تو اسم کاربری دیوار نوشته شده 

وحید میخای باغه بدی عزیزم؟ 

میگم نکنه مثه اون جعبه کفش معنی داره🤕🤐🤣

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

😐😯

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه اگهی زده بود. رفتم چت قیمت وسیله رو بپرسم. دیدم اسمش اینه فورخیدم😄

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
حتما باغ گذاشته واسه فروش

من میگم شاید زنشه. اومده تهدیدش کنه🤣🤣🤣

حتما باغ گذاشته واسه فروش

نه بابا. 

قابلمه گذاشته بود. رفتم چت دیوار دیدم عهههه اسمش اینه