2777
2789

خانمای گل روزانه واسه پوست و اندام و رسیدگی به خودتون انجام میدین بیاین بگین؟

بگید کدومش موثر بوده خیلی ؟

مثلا اگر ماسک یا کرم میکنید بگید چه ماسک و کرمی واستون تاثیر داشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا موهام ماسک مو و وازلین و سشوار

پوستمم فقط مرطوب کننده سوپکس

اندامم خوبه فقط پاهام چاق شدن ک نمیدونم با وجود اینک باشگاه ها بسته چطور لاغر کنم

اگ کسی میدونه راهنماییم کنه ممنون

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

من هر روز نه ولی هروقت حال داشته باشم نشاسته و ابلیمو میزنم پوستم محشره. ی قاشق نشاسته تو دوسه قاشق اب سرد حل میکنی حرارت میدی شبیه ژله ک شد خاموش میکنی و ی قاشق ابلیمو میزنی بهش و میذاری رو صورتت خشک ک شد میشوری. عالیه

خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت. 

هرشب کرم دورچشم میزنم هرروز مرطوب کننده میزنم اسکراب بعد حموم میزنم..موهامم بعد حموم ماسک موی هلث نوشن میزنم 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

واسه اندام هم گاهی با برنامه buttocks  کار میکنم. موهامم بعد حموم روغن ارگان میزنم ک تاثیر چندانی نداره البته فقط نرمش میکنه راحت شونه میشه

خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت. 

سلام عزیزم

خیلی وقته دیگه باشگاه نمیرم  اندامم خیلی خوبه کار خاصی برای اندامم انجام نمیدم اما هم ژنتیک چاقی ندارم هم تو خونه تحرکم بالاست  

برای پوستم فقط لوسیون ساختگی توسط دکتر پوستم و کرم های ساختگیش رو که متناسب باپوستم دستور ساختش رو  روی نسخه مینویسه و من میبرم داروخانه برام میسازن  استفاده میکنم  

واقعا عالیه 

هرروز صبح هم یک فولیک اسید ناشتا میخورم

عزیزم من تجربه کردم   راهکارهای خانگی فقط لایه اول پوست رو بهبود میکنه و دوباره  برمیگرده  

اما با دستور دکتر و داروهاش  لایه های زیرین ترمیمم و بازسازی میشه عزیزم  

میکرو نیدلینگ هم سالانه انجام میدم  

همیشه تو زندگیم جای خالی ت رو حس میکنم ....💔