2777
2789
عنوان

علايم بارداري قبل رسيدن موعد

2087 بازدید | 78 پست

سلام خانوم هاي عزيز من يك هفته مونده به موعدم ولي دل درد و كمر درد دارم و گرگرفتي و يك كم بي اشتها شدم

خانومايي كه تازه مامان شدن علايمشون قبل موعد چي بوده؟

من جیز خاصی نبود فقط حالت تهوع های خفیف داستم

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پس فردا موعدمه..اما خیلی وقته دل درد کمردردم شروع شده..کاش منم نی نی داشته باشم😍

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

من لشدت درد تخمدان داشتم و لک

بیبی چکمم ممفی میشذ

خون دادم مثبت بود ی دو روز قبل موعدم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
انشالله به زودي بياي خبر بارداريت رو بدي  چند وقته تو اقدامي؟

اولین ماه بود...ولی چون دو دل بودیم از این ماه شروع کنیم یا ماه بعد سفت و سخت اقدام نکردیم..ولی یه کارایی کردیم😁

انشالله عزیزم همچنین

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

اینام علائم منه نظرتون؟ 

یه هفته هست ک شروع شده

13 روزم از اقدامم میگذره 4روز دیگم موعدمه 

کمر درد 

زیر دلم درد میگیره مثل پریودی 

یبوست 

اسهال و دل درد شدید گرفتم بعد خوب شد 

از چند روز پیشم گاهی سرم گیج میره در حدی ک باید دستم ی جایی بگیرم

نفخ دارم

اعصابم بهم ریخته

ترشح سفید 

سینمم درد میکنه ولی قبلا ک پریود میشدم سینه درد میگرفتم 

اولین ماه بود...ولی چون دو دل بودیم از این ماه شروع کنیم یا ماه بعد سفت و سخت اقدام نکردیم..ولی یه ک ...

عزيزم انشالله گرفته باشه 

بي بي چك نزدي ؟معمولا يه هاله اي ميندازه يكي دو روز قبلش

البته براي بعضي ها حتما بايد از موعد بگذره