2777
2789

بستم امروز از پست رسیده مامور پست زنگ واحدو زده خراب بوده زنگ زد رو شمادم رفتم بگیرم میگه خانوم من وظیفه ندادم بهتون زنگ بزنم بیاین واسه بسته باید یه پولی بدین تا بهتون زنگ بزنم

راست میگه؟

پس شماره رو واسه چی میگیرن؟

🌸هروقت تو زندگی چیزی رو رها کردی اونوقت بهش میرسی و این یعنی یقین و ایمان🌸

يه كم راست ميگه وظيفه زنگ زدن ندارن اونا وقتي زنك خونه رو زدن كسي جواب نداد بايد بسته رو بازگشت بزنند اما ديگه توقع پول هم نبايد داشته باشن

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه زنگتون خراب باشه یا خونه نباشید برمیگردونن اداره پست تا خودت بری تحویل بگیری

وقتی زنگ زده یه شیرینی بهش باید بدی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
يه كم راست ميگه وظيفه زنگ زدن ندارن اونا وقتي زنك خونه رو زدن كسي جواب نداد بايد بسته رو بازگشت بزنن ...

خب یکی که خونش زنگ نداره چیکار کنه

نه 

به من همیشه زنگ میزنه همییییشه چون هیچوقت خونه نیستیم😐😂

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اگه زنگتون خراب باشه یا خونه نباشید برمیگردونن اداره پست تا خودت بری تحویل بگیری وقتی زنگ زده یه شی ...

نمیدونستم اصلااا

نه  به من همیشه زنگ میزنه همییییشه چون هیچوقت خونه نیستیم😐😂

گفتم تحویل نگهبان بوین همیشه در ساختمونه یهو نگهبانم گهت یه پولی بده تا تحویل بگیرم

مامور پستی تو محل ما میاره بسته هارو، دوسته بغالی محلس، چند وقت قبل جای اینکه بیاره جلو در زنگ زد گفت من جا مغازم، منم رفتم گرفتم، پولم نخواست⁦☹️⁩ ولی انگار وظیفه ندارن زنگ بزنن 

خب یکی که خونش زنگ نداره چیکار کنه

زنگش خرابه يا كلا زنگ نداره؟بايد موقع ادرس لابد ذكر بشه مثلا زنگ همسايه رو بزنين واقعيت نميدونم چون همچين موردي برخورد نداشتم ممكنه اصلا برق بره و زنگها قطع بشه واقعا نميدونم چجوريه اما ميدونم مامور پست وظيفه نداره تلفن بكنه 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
گفتم تحویل نگهبان بوین همیشه در ساختمونه یهو نگهبانم گهت یه پولی بده تا تحویل بگیرم

وا😐😐😐😐😐

باو ما هیچوقت نیستیم میگم ببره بده همسایه😂😐

هیچی هم نمیگه بنده خدا

وظیفش پس شماره واسه چی میدیم

حتی اگه نباشی هم وظیفش یه بار دیگه بیاره 

دفعه سوم میده تحویل پست خودت باید بری بگیری

ساده گیرت اورده!

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
زنگش خرابه يا كلا زنگ نداره؟بايد موقع ادرس لابد ذكر بشه مثلا زنگ همسايه رو بزنين واقعيت نميدونم چون ...

عجب قانون الکی ای خب ما چیکار کنیم اگه برق رفت یا ایفون خراب بود 

وا😐😐😐😐😐 باو ما هیچوقت نیستیم میگم ببره بده همسایه😂😐 هیچی هم نمیگه بنده خدا وظیفش پس شماره ...

نه بابا بقیه میگن وظیفه نداره زنگ بزنه دفعه اول باید تحویل اداره بده

نه بابا بقیه میگن وظیفه نداره زنگ بزنه دفعه اول باید تحویل اداره بده

پس پستچی ما خیلی خوب😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

دفعه سوم تحویل اداره است 

پس پستچی ما خیلی خوب😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 دفعه سوم تحویل اداره است 

بستگی به نوع پستش هم داره تیپاکس باشه زنگ میزنن حتی بگی خونه نیستم اومدم مهمونی آدرس مهمونی رو میگیره برات میاره همونجا 😄

معمولی باشه همون بار اول میبره میذارا تو دفتر پست

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید