2777
2789

سلام 

امروز میخوام تکنیک هایی رو درمورد تقویت اراده بگم خب اول از همه صحبتم با اونایی هستش که میخوان از شنبه ،یه ساعت دیگه ، صبح میخونم و ....

هستش و اونایی که میخوان واقعا تغییر کنن  اگه نمیخوای تغییر کنی و موفق بشی خب نخون و از تاپیک برو بیرون و مثل روز های قبل زندگیتو بکن

اما اونایی که  میخوان تغییر کنن بسم الله.

قبل از  شروع باید( گذشتتو رها کنی)  اره ولش کن

به درک که من قبلا یک ساعت میخوندم  یا اصلا نمیخوندم مهم اینه که از الان به بعد چقد میخوام بخونم و یک نکته دیگه اینکه اینجا ما با رقیبامون کاری نداریم مثلا (فلان رفیقم روزی 8 ساعت درس میخونه من تازه میخوام شروع کنم پس اون دکتر میشه من نمیشم) ببین رفیق بزرگترین رقیب تو 《خودتی》اره خودت اگه دیروز 1 ساعت خوندی امروز برو جلو آینه بگو من از تو بهترم ،امروز 2 ساعت بخون، درسته زیاد پیشرفت نکردی ولی از دیروزت بهتر بودی ،نمیخوام جوگیر بشی و یهو شروع کنی به 14 ساعت خوندن،  نه اصلا  اینجوری بدتر خسته میشی ،من میخوام هر روز از دیروزت بهتر باشی اینجوریه که موفق میشی، من خودمم امتحان کردم و الان افتادم روی دور.

خب بریم سر تکنیک ها 

تکنیک اول:قانون 5 دقیقه 

خب این قانون چی میگه :((شما اگر کاری را دوست ندارید ویا حتی حس و حال انجام آن کار را ندارید فقط 5 دقیقه آن کار را انجام دهید و اگر دوباره دوست نداشتید دیگر آن کار را نکنید))

خب بیشتر مشکلات ما در شروع کردنه پس شاید اگر شروع کنیم ادامش بدیم

تکنیک دوم: توقع درستی داشته باشید

برای تغییر کردن باید صبور باشیم و اهمال کاری نکنیم و انتظار نداشته باشیم که  یک روزه معجزه کند.

و تکنیک آخر امروز :به دیگران قول دهید:

به کسی قول دادن  میتونه واقعا موثر باشه زیرا باعث تقویت اراده میشه. به پدر ،مادر ،دوستان و  ....

بگویید که میخواهید فلان کار را تا تاریخ فلان انجام دهید بعدش از از او بخواهید که پیگیر کارهایتان باشند

خب نمیدونم برای شما موثر خواهد بود یا نه ولی برای من که خیلی موثر بود امیدوارم که به درد شما هم بخوره

البته اینارو از خودم در نیاوردما از منبعش که (کتاب از شنبه )هستش ،پیشنهاد میکنم تهیه کنید ولی اگه تهیه نکردید  تاپیک های بعدی منو بخونید

اگه خوب ننوشتم  بدونید من مشاور نیستم منم مثل خودتون دوازدهم و کنکوریم  پس به بزرگی خودتون ببخشید اگه خوشتون اومد لایک کنید تا من متوجه بشم که تاپیک انگیزشی _ارادی بزارم یا نه

من به هرچي ك بخوام میرسم . . ❥⇡↯『』⇡↯❥

مرس از اطلاعاتت ولی چرا دکتر شدن و اینقدر بزرگش کردید مثلا بخای هنرمند شی نباید روزی ۸ساعت درس بخونی؟ من رشتم گرافیک بود هرررررسال بچه ها از شدت کار و درست تغییر رشته میدادن وااااقعا گرافیک و هنر سخت تره چون هم کار عملیش زیااااده هم خوندنیش ادم به هیچییییش نمیرسه

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرس از اطلاعاتت ولی چرا دکتر شدن و اینقدر بزرگش کردید مثلا بخای هنرمند شی نباید روزی ۸ساعت درس بخونی ...

بله درسته و واقعا خسته نباشید ولی مثالی بود که زدم  توی تاپیک های بعدی انشالله گرافیک و هنر رو مثال میزنیم😊

من به هرچي ك بخوام میرسم . . ❥⇡↯『』⇡↯❥