2777
2789
عنوان

واکسن کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم خوبه هرچی مبتلا تو جهان کمتر بشه شیوع بیماری هم کم میشه

بله اما باز کسایی ک واکسن نشن ترس مبتلا شدن دارن ما مردم عادی چقدر بیچاره ایم خدا حقمونو از این مملکت بگیره 

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍

ازهمون روزهای ابتدایی کرونا تا حالا که حدود یک سال شد توی نی نی سایت روزی دوبار واکسن اومد😥😁اما من به هر نقطه ضعیف نورانی هم دلخوشم، به ما هم نرسه همین که یه جای دنیا یه مادر کمتر داغ ببینه یه بچه کمتر داغ مادر ببینه شکر 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

پس ایران چی

ایران وضعش فرق میکنه..

اول مجلسیون ومسولین ودوراطرافیانشون.بعد اگرررر چیزی باقی بمونه تو ناصر خسرو وبازار سیاه دست دلال خدا تومن پیدا بشه...اونم شانس بیاری تقلبی نباشه ،فاسد نباشه.

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
چ فایده بیاد ایران خدا تومنه کسی وسعش نمیرسه خودشو واکسن کنه بجز اون بالایی ها

واکسن هزینه نداره اگه اونا واکسینه شن و ما نشیم بازم اونا در معرض خطرن چه بسا بدن ما مقاوم شه در برابر ویروس ولی اونا خیر 

خوشبختانه خطر جهانیه و هیچکس نمیتونه قلدری کنه

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
۵.۶ ماه دیگع چرا؟؟؟ تا اونموقع هزاران نفر میمیرن تو کشور😐

خوب طول میکشه برسه دست مردم ما دیگه،ولی به نظرم هرچی دیرتر بیاد بهتره چون این واکسن اولاشه احتمالا عوارضی هم داره یواش یواش کمتر میشه عوارضش و واکسن اصلاح میشه

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
ازهمون روزهای ابتدایی کرونا تا حالا که حدود یک سال شد توی نی نی سایت روزی دوبار واکسن اومد😥😁اما من ...

از اول هم هر تاپیکی زده شده هر خبری که اومد ، گفتن که با آغاز سال میلادی توزیع میشه ، که گویا زودتر هم شروع کردن 

اگه واکسنشو بدن تاحالا کی به فکر مردم معمولی بوده ک الانم باشه

عزیزم بخاطر مردم معمولی نیست باید حتما همه باید واکسینه بشن تا زنجیره انتقال قطع بشه

لطفا اگه امضامو دیدین برام صلوات بفرستین و بهم بگین واستون صلوات بفرستم مرسی❤❤❤
توی پاندمی همه باید واکسیناسیون بشم و‌جهانیه چون اگه واکسنیاسیون نشیم زنجیره قطع تکنمیشه

خدا کنه ب حرف شما باشه اما مسعولان بفکر خودشونن و بس 

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍
اخرین پست حریر چی ببین دروغ بود ۴۲ملیون واکسن خریدنو بودجه رو فراهم کردنو گفته۱۸ ملیون فقط خریدن بعد ...

بعید میدونم خریده باشن ولی واسه خودشونم شده یه جوری تحریمارو دور میزنن

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
چ فایده بیاد ایران خدا تومنه کسی وسعش نمیرسه خودشو واکسن کنه بجز اون بالایی ها

ببين خيليا ندارن قبول دارم ولى مردم تو اين اوضاع يه كارايى ميكنن ادم ميمونه . من چندتا پيج كلينيك زيبايى و طلا و جواهرات فالو كردم . بايد ببينى طلا فروشى ها با اينكه بستن روزى چندتا طلا ارسالى دارن يا زير پست كلينيكا دربه در دنبال اينن كه كى باز ميشه برن جراحى پلك و بينى و ... بكنن  تو اين اوضاع !!!!  خيليا رو خودم تو دوست و اشنا ميشناسم كه وضعى ندارنا ولى به زور جور ميكنن

خب اين ادمايى كه من ميبينم ميتونن اينهمه پول براى خريد چيزايى كه الان مايحتاج زندگى نيست صرف كنن قطعا واسه سلامتيشون هم ميتونن . تعدادشون هم كم نيست

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم.....