2777
2789
😭😭خدایا باز بشههه من ترازو میخام میخام بخرم همه حا بستس نتی هم دیجیتال نمیشع اعتماد کرد

منم خرید دارم الان دو هفته ست وایستادم به هوای اینکه باز شه

حداقل یه هفته باز کن بعد دوباره ببندن

عررررضع داشته باشین رعایت کنین 

نه کار و کاسبی ما بدبختا تعطیل بشه 

اونایی هم ک میگن تا ی ماه تعطیل بشه خودشون جیبشون پر هست 

ان شاءالله ک حقوق همگی قطع بشه تا بفهمید این تعطیلیا چ بر سر ما آورده این قسطا چ کرده با ما 

کرایه خونه چ کرده ....

خداکنه همه ی مشاغل بدون حقوق و تعطیل بشن تا ببینم بعد چ غلطی میکننن

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طفلی کاسب ها و شغل آزاد ها  خیلی سخته کرایه خونه دارن کرایه مغازه دارن  کلی هزینه آب و ب ...

ان شاءالله

فقط خدا زجرشووون بده 

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
منم خرید دارم الان دو هفته ست وایستادم به هوای اینکه باز شه حداقل یه هفته باز کن بعد دوباره ببندن

نه دیگه دوباره اوج میگیره کاش نوبتی باز کنن مغازه هارو مثلا پوشاک امروز کفش فردا ک همه تو یه روز هجوم نیارن

عجب بابا عجب
ایشالا به حق پنج تن که تا دو ماه دیگه تمدید بشه بلکه مردم کمتر برن رستوران و کافی شاپ ://// رعایت که ...

عزیزم شما اجاره مغازه ها رو نیدی؟

مردم که هنه جیره خور ادارات نیستن

یه عده دست شون نو گذاشتن به زانو شون خود اشتغالی کردن 

کمر شون شکست 

میخوام همه کرونا بگیرن به ما چه 

عزیزم شما اجاره مغازه ها رو نیدی؟ مردم که هنه جیره خور ادارات نیستن یه عده دست شون نو گذاشتن به زا ...

ن ایشون کارمند دولتن نمیدونم اموزش و پرورش 

نشسته تو خونه اموزش میده یا نمیده ب اندازه وجدانش جیبش پر میشع 

چیکار داره 

فقط آه ما مردم بدبخت بگیرشون  

خودشون حقوق ثابت دارن 

ما از تمام زندگی افتادیم

فلج شده زندگی مون 

۱۰ ماهه حقوق ام قطع شده یه قرون در نیاوردم 

فقط زورشون به ما شغل آزادا میرسه 

سر کار دولتی که نمی تونیم بریم چون بلد نیستیم زیرآب بزنیم و از مدیر دلبری کنیم 

دهن ادم و باز میکنن

اتفاقا اگه فقط یه روز پوشاک باشه همه همون روز هجوم میارن بدتره

کسی پول داره به سمت پوشاک حمله کنه؟؟؟؟

حدود ۱۰ میلیون اقساط ام عقب افتاده 

یکی بیاد این ۱۰ تومن قسط عقب افتاده من و بده 

شغل مون ورشکسته شده یه وام درصد پایین اگه راست میگن بدن ما برگردیم به شغل مون 

خودشون حقوق ثابت دارن  ما از تمام زندگی افتادیم فلج شده زندگی مون  ۱۰ ماهه حقوق ام قطع ...

ان شاءالله خدا جای دیگه بهشون برسونه این ظلما رو 

اما مطمئن هستم هیچشون نیس چون امثال همینا هستن ک نشستن بالا

کسی پول داره به سمت پوشاک حمله کنه؟؟؟؟ حدود ۱۰ میلیون اقساط ام عقب افتاده  یکی بیاد این ۱۰ تو ...

اونا دارن خزانه خوشون رو با جریمه ها پر میکنن جیب مردم رو خالی میکنن وقتی سیر شدن باز میکنن 

وگرنه تهران ی شبه از قرمز نارنجی نمیشه

ان شاءالله خدا جای دیگه بهشون برسونه این ظلما رو  اما مطمئن هستم هیچشون نیس چون امثال همینا هس ...

اینا همونایی ان که کام های میلیاردی میگیرن با درصد پایین 

اینا همونایی ان که ...

خوب رعایت کنید 

ماسک بزنید تو حلق هم نرید کسی بیماری خاص داره رعایت کنید براش 

مردم برگردن سر کار شون 

اینا همونایی ان که کام های میلیاردی میگیرن با درصد پایین  اینا همونایی ان که ... خوب رعایت کن ...

عرررضشو ندارن اینا دزدن دزززد جیب مردم بدبخت