2777
2789
عنوان

کرونا ومخفی کردن

122 بازدید | 8 پست

یه ماه وخورده ای پیش من کرونا داشتم خیلی روزهای سختی رو گذراندم نمیزاشتم حتی مامانم بابام بیان بالای سرم دوره بارداری من هست و  کسی نبود برام غذا درست کنه بعد از ۲ هفته خوب شدم ولی بازم فکر می کردم علائم کرونا دارم تا اینکه باز شنیدم مامانم ریه هاش خراب شده مثل پارسال البته به من گفت که من کرونا ندارم و آزمایش منفی بوده ولی من بازم شک کردم که این کرونا داره چند روز بعد خواستن برن دکتر گفتن برات سر راه غذا ومیوه میاریم ولی من گفتم میوه که داریم غذاهم تازه خوردم گفتن بیام ببینمت گفتم علائم‌کرونا هنوز با من هست پس نیاین بهتره گفت باشه میام ولی از  ماشین میبینمت وقتی اومد حتی داداشم نداشت در  رو باز کنم و گفت مامان حالش خرابه می خوام ببرمش دکتر الان دو هفته از خوب شدنش میگذره و دیشب اومدن خونمون گفت من قبلا کرونا داشتم ولی بهت نگفتم تو نگران نشی ولی من گفتم بازم باید احتیاط میکردین با وجود بارداریم شما این قضیه رو به من نگفتین اشاید بازم ناقل باشیم چون من کاملا خوب شدم بعد یهو حرفشون رو عوض کرد و گفت نه ما اصلاً کرونا نداشتیم فقط ریه  من خراب بود ولی از اونجایی که داداش بزرگترم کرونا داشت و جاش رو  جدا کرده بودند من شک کردم که مامانم کرونا گرفته و به من هیچی نگفته امروز از خواب با سردرد و سوزش گلو بیدار شدم نمیدونم مال علائم کرونا س یارانه البته من یه جایی شنیدم که کسی که کرونا بگیره حداقل تا دو ماه آنتی بادی ترشح میکنه حالا نمیدونم  من بدنم میتونه مقاومت کنه یا باز دوباره کرونا گرفتم

با توجه به اینکه دو. هفته گذشته و خودتم انتی بادی داری احتمالش کمه از اونا گرفته باشی احتمالا یا تلقینه یا دنباله عوارض کرونای قبلیه

حالا دیگه مهم نیست خودتو ببند به مایعات ویتامین سی و زینک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلیا منفی میکنن متاسفانه کرونا رو. و خودشون رو توجیه میکنن که ما سرماخوردیم و...

من خانواده عموم همشون مبتلا بودن نگفتن و خونه بابام رفت امد داشتن. مادر و خواهرمم گرفتن.

همسر خواهرم گرفتخ بود ب هیشکی نگغت و همه رو شام دعوت کرد. خیلیا مبتلا شدن.

این بیماری همه گیره نمیدئنم چرا پنهونهش میکنیم. خداروشکر که خوب شدین عزیزم. انشالله مادرتون هم سریع بهبودی پیدا کنن

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین