2777
2789
عنوان

خانمای خونه دار بیایید😔

159 بازدید | 23 پست

مامانم با کلی زحمت برام سبزی قرمه تفت داده بودو بسته بندی کرده بود.دیشب که ازخونشون اومدیم من مستقیم اومدم به اتاق بچه رو بخابونم.دیگه بیرون نرفتم شوهرم همینطور گذاشتتشون روی سینک نزاشته تو فریزر.الان دیدمشون همشون وارفتن.بوی بد نمیدادن یعنی خراب شدن؟؟؟خونمونم گرمه.

انقدر اعصابم خورده دلم برای اونهمه زحمت مامانم میسوزه تو سرما نشسته تو حیاط تفتشون داده😔😔به شوهرم میگم چرا همچین کردی میگه کرونایی بودن باید تمیزشون میکردی میگم خب میگفتی بهم میگه ولشون کن بریزشون دور.از بیخیالیش دارم منفجر میشم

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بوی بد نمیدن خراب نشدن

اخه خیلی وارفتن.مزه کردم مزه سبزی میدن اما نگرانم خراب شده باشن

جراتم نمیکنم از مامانم بپرسم.خیلی ناراحت میشه.سه کیلو سبزی قرمه بود شش هفت بسته.اخه چرا مردا انقدر بیخیال هستن

عزیزم چون سرخ شده بوده به این زودی خراب نمیشن نگران نباش بزار تو فریزر

منم یه بار این اشتباه رو کردم و فردا بعداز طهرش دیدم هنوز سبزی توکیفم و سالم هم بود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اخه خیلی وارفتن.مزه کردم مزه سبزی میدن اما نگرانم خراب شده باشن جراتم نمیکنم از مامانم بپرسم.خیلی ن ...

نه هیچی نشده بزارش فریزر

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
نه خراب نشده گوشت که نبوده به این زودی خراب شه ولی یعنی چی که کرونایی بود منظورهمسرت چی بوده؟

توی پلاستیک بزرگ بودن همشون فقط باید ازتو اون درمیاورده میچیده تو طبقه فریزر.زورش اومده میگه کرونایی.کلا به هرچی دست بخوره میگه کرونایی میگم خب ازین پلاستیک بزرگه درمیاوردیشون

عزیزم چون سرخ شده بوده به این زودی خراب نمیشن نگران نباش بزار تو فریزر منم یه بار این اشتباه رو کرد ...

بو نده سالمه؟