2777
2789

سلام خانماشمابرانی نی هاتون استفاده کردین؟ ازایناس ک ی پارچه باریکه ی طرفش ی سوراخ مانندداره طرف دیگش دوتابندداره. بلدنیستم چ جوری بایدببندم

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.
منم داشتم اصلا استفاده نکردم ازش😄 بلدم نیستم خودش افتاد

اره منم بلدنیستم. خب اگ استفاده نداره واقعا چرامیذارن تولباساویه تیکه حسابش میکنن؟ بجاش ی شلواراضاف ترمیذاشتن دیگ😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم بلدنیستم. خب اگ استفاده نداره واقعا چرامیذارن تولباساویه تیکه حسابش میکنن؟ بجاش ی شلواراضاف ...

آره واقعا همه میگن اونا اصلا استفاده نمیشه ولی خب اگر مسری ناف بند ببندی برو از این ناف بند درست و حسابی ها از داروخانه بگیر ببند براش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
آره واقعا همه میگن اونا اصلا استفاده نمیشه ولی خب اگر مسری ناف بند ببندی برو از این ناف بند درست و ح ...

مگ خیلی ضروریه؟ هیچکس ازدور ووری هام ک نی نی داشتن ندیدم استفاده کنن

مگ خیلی ضروریه؟ هیچکس ازدور ووری هام ک نی نی داشتن ندیدم استفاده کنن

ببین من خود بیمارستان یه چیز پلاستیکی باهاش ناف رو بستن من هم دیگه بهش دست نزدم نه ناف بند بستم نه چیزی بعد ده پانزده روز خودش نافش خشک شد افتاد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین من خود بیمارستان یه چیز پلاستیکی باهاش ناف رو بستن من هم دیگه بهش دست نزدم نه ناف بند بستم نه چ ...

ممنون عزیزم ک ج دادی